μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη – πρόκριση έστω και με ανορθόδοξο τρόπο – Π.Α.Ο.Κ. - Λαμία 5 – 2 – Ηδονή στο Ιβανώγριο – Γριά – Π.Α.Ο.Κ. 61 – 63 και ο Δικέφαλος στα ημιτελικά του κυπέλλου
[συντάχθηκε από George στις 11-02-2021, 08:55]

Ο Π.Α.Ο.Κ. σε ένα ματς που έδειχνε να στραβώνει καθώς ήταν 2 – 2 στο 25’, είχε να αντιμετωπίσει μια κάκιστη διαιτησία που του ακύρωσε κανονικό γκολ και χάρισε κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο, είχε και 2 δοκάρια κατάφερε με ντεμαράζ στο τελευταίο μέρος του να επικρατήσει με 5-2 της Λαμίας και να κλείσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε καλύτερα το ματς και βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 5′ μετά από σουτ του Ροντρίγκο και απόκρουση του Θεοδωρόπουλου ο Τζόλης πήρε το ριμπάουντ με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 10′ το σουτ του Αραμπούλι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Πασχαλάκη και από το κόρνερ που προέκυψε μετά από παροιμιώδη αδράνεια της άμυνας και κοντινό γυριστό του Αντέτζο σημειώθηκε  το 1-1. Ο Δικέφαλος ξαναπήρε το προβάδισμα στο 16′ με ωραία δυνατό πλασέ του Σβαμπ από το ύψος της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα ο Αυστριακός είχε ευκαιρία με ένα ακόμα καλό σουτ που κατέληξε άουτ. Δεύτερη φορά περνάει το κέντρο η Λαμία και σημειώνει δεύτερο γκολ στο 25'. Μετά από εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά, ο Μπεχαράνο βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος στο 2ο δοκάρι και με κεφαλιά ισοφάρισε με το 2-2 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου μιας και στο 29′ σκόραρε ο Σφιντέρσκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ από το σίχαμα που ονομάζεται Βάτσιος και το οποίο δεν άφησε τη φάση να εξελιχθεί ώστε να ελεγχθεί από το VAR. Το ίδιο σίχαμα νωρίτερα είχε μετατρέψει την κόκκινη κάρτα του Πίτι για εγκληματικό φάουλ στον Τσιγγάρα σε κίτρινη με τον VARιστα να παραμένει βουβός.

Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχούσε αλλά ανούσια μέχρι το 59' όταν και ήρθε το δοκάρι του Ουάρντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 64′ ήταν ο Σφιντέρσκι που απείλησε με πλασέ που μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος. Η αλλαγή ρυθμού ήρθε στο 65′ με την είσοδο των Κρμέντσικ και Ελ Καντουρί αντί των Σφιντέρσκι και Σβαμπ και στο 67′ βρήκε το γκολ που έψαχνε όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζόλης έκανε το 3-2. Ο Κρμέντσικ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 77′ με τακουνάκι το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ όμως τελικά ο Ροντρίγκο ήταν αυτός που με υπέροχο σουτ σημείωσε το 4-2 στο 82'. Ο Κρμέντσικ βρήκε το γκολ που δικαιούταν στο 88′ γράφοντας το 5-2 με ωραία μακρινό πλασέ, το οποίο και αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακολουθεί τη Δευτέρα στις 19:30 το ματς απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα όπου η νίκη είναι μονόδρομος και ελπίζουμε να έχουμε τα πρώτα δείγματα βελτίωσης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Λίγο νωρίτερα, σπουδαίο διπλό στο Ιβανώγριο για την ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ., η οποία κόντρα κλασσικά σε 8 αντιπάλους και σε αγώνα που μόνο κεκλεισμένων των θυρών δεν διεξήχθη, υπέταξε τη Γρια με 63-61 στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου. Έχοντας πρωταγωνιστή τον Ζερμέιν Λοβ με 21 πόντους και άξιους συμπαραστάτες τον Κονατέ που έβγαλε τρομερή ενέργεια και τον καθοριστικό Καμπερίδη των 11 πόντων και των μεγάλων σουτ, αλλά και με μεγάλη συμβολή του Λυκογιάννη από τον πάγκο ο οποίος ξύπνησε την ομάδα όταν βρέθηκε πίσω με 15 πόντους ο Δικέφαλος πέρασε πανάξια στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου την Παρασκευή στις 20:00 θα αντιμετωπίσει ένα από τα χαϊδεμένα παιδιά της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, τον Προμηθέα του ταβερνιάρη Γιατρά.

Περίπου την ίδια ώρα στο Παλατάκι ο πετοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ. έβαζε δύσκολα στον εαυτό του χάνοντας το πρώτο σετ αλλά δείχνοντας σοβαρότητα στη συνέχεια έφτανε στην επικράτηση με 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-15) επί του ΟΦΗ με τον οποίο θα ξαναγωνιστεί την Πέμπτη στις 19:00 στη Μίκρα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταξύ των ομάδων δυάδα των αγώνων με τον πρώτο να έχει αναβληθεί λόγω COVID.

Υ.Γ.: Η σκευωρία του αιώνα περί πολυιδιοκτησίας η οποία χάρισε στην Εγκληματική Οργάνωση Τρούμπας το  Αυγενάκειο πρωτάθλημα 2019-20 κατέπεσε με κρότο καθώς δεν μπόρεσε να την στηρίξει ούτε δικαστής με κόρες κολυμβήτριες της Εγκληματικής Οργάνωσης. Πλέον αναμένουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας το μπάτζετ του οποίου θα καθοριστεί από τις αποζημιώσεις που θα πληρώσουν τα μέλη της ΕΕΑ (ΤζουλακοΦαραντοΜαρουποΑρκουδέοι), τα 10 γραμμάρια, Καραπαπάροσουλούκες, Ερπετόπουλοι, φαφούτηδες δημοσιογράφοι των μέσων του χοντρού Μπερλουσκόνι και ένα σωρό άλλοι που τόλμησαν να σπιλώσουν τον Π.Α.Ο.Κ. επί 14 μήνες...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας