εμφάνιση
συντάχθηκε από admin στις 10/06/2017, σχόλια:

Ενημερώνουμε ότι έχουμε διαθέσιμα τα νέα t-shirts του συνδέσμου με νέο σχέδιο

συντάχθηκε από George στις 01/06/2017, σχόλια:

Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια έχουμε τονίσει μάταια το αυτονόητο. Γενεσιουργός αιτία της βίας είναι η αδικία οπότε την επόμενη φορά που οι αρμόδιοι θα νίπτουν τας χείρας του σε ένα πιθανό κρούσμα βίας μπορούν να ανατρέξουν στην σημερινή εκτρωματική απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης (ο Θεός να την κάνει) αναζητώντας τους ηθικούς αυτουργούς.

συντάχθηκε από George στις 01/06/2017, σχόλια:

Όταν προηγείσαι 2 φορές μέσα στην Τούμπα απέναντι στα αμούστακα του ΠΑΟ όντας η μόνη ομάδα που έχει ουσιαστικό κίνητρο για το ματς και καταφέρνεις να χάσεις κάνεις τον Καλογερόπουλο να περάσει απαρατήρητος παρά το γεγονός ότι ήταν ξεκάθαρα σε διατεταγμένη υπηρεσία. Π.Α.Ο.Κ – ΠΑΟ 2 -3 λοιπόν και ξεκίνημα στις 27 Ιούλη με υποχρεώσεις για το Europa League μετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο πρέπει να υπάρξει αυστηρή αυτοκριτική από όλους και ενίσχυση με παίκτες ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.

συντάχθηκε από George στις 29/05/2017, σχόλια:

Για ακόμη ένα ματς στην Αθήνα με τους τρεις του ΠΟΚ,  ο Π.Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και σε συνδυασμό με την αλητήρια διαιτησία Θάνου, ο οποίος έδειξε σε αυτούς που μας τα έκαναν ζέπελιν επί 2 μήνες τώρα για μια λανθασμένη υπόδειξη σε έναν αγώνα τι πάει να πει 90-10 στην έδρα με ένα ρεσιτάλ λαθών που μόνο ακούσια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και εφόσον τα μαγειρέματα των επιτροπών δεν δημιουργήσουν κάποιο έκτρωμα η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟ την Τετάρτη στις 20:30 στην Τούμπα για να κατακτήσει την 1η θέση των play off.

συντάχθηκε από George στις 24/05/2017, σχόλια:

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί αρκετά σύντομα ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη με 1-0 παραμένοντας στο τιμόνι της κούρσας για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

συντάχθηκε από George στις 23/05/2017, σχόλια:

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΙΓΑΝΤΑ.                                                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ.

συντάχθηκε από George στις 21/05/2017, σχόλια:

Ο Π.Α.Ο.Κ. επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις κέρδισε δικαιότατα τον Πανιώνιο με 1-0, δυσκολότερα από ότι θα έπρεπε με βάση την εικόνα του αγώνα και βρίσκεται σε τροχιά εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

συντάχθηκε από George στις 18/05/2017, σχόλια:

Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς για αυτά που είδαν σήμερα τα μάτια μας στην Λεωφόρο. Να ασχοληθεί με τον τύπο που πέτυχε με κουτάκι μπύρας τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. και τον σώριασε στο έδαφος; Να ασχοληθεί με τις αλητείες του άρχοντα του αγώνα εντός (απίστευτη αποβολή Ουάρντα) και εκτός (προσπάθεια να συνεχίσει τον αγώνα παρά τον τραυματισμό του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.) αγωνιστικού χώρου; Μήπως να ασχοληθεί με αυτούς που εδώ και βδομάδες φανάτιζαν τους οπαδούς του ΠΑΟ με ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις και εκπομπές;

συντάχθηκε από George στις 15/05/2017, σχόλια:

Ο οργανισμός του Π.Α.Ο.Κ. δυστυχώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί ορθολογικά την κατάκτηση του κυπέλλου  και είτε εξαιτίας του ότι έμεινε στους πανηγυρισμούς της επιτυχίας, είτε επειδή επικεντρώθηκε περισσότερο στον βρώμικο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχτηκε από το ενωμένο ΠΟΚ παρουσιάστηκε ανεπαρκής στον αγωνιστικό χώρο και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 χάνοντας το βαθμολογικό πλεονέκτημα το οποίο κέρδισε σε 30 αγωνιστικές πρωταθλήματος. Φανταζόμαστε ότι η διαιτησία Καλογερόπουλου θα άφησε ικανοποιημένο το ΠΟΚ στο σύνολο του μιας και γι αυτούς το 50-50 σημαίνει ένας Αθηναίος διαιτητής να χαρίζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες (ειρωνικό χειροκρότημα οικοδόμου στην κερκίδα) στους παίκτες της ομάδας του ΠΟΚ και οι επόπτες να δίνουν όλα τα οφ σαϊντ υπέρ της ομάδας του ΠΟΚ, έτσι έμαθαν τα παλικάρια αυτά απαιτούν με χυδαίο μάλιστα τρόπο.

συντάχθηκε από George στις 07/05/2017, σχόλια:

Στο λεξικό από σήμερα δίπλα στο λήμμα «μάγκικο πρωτάθλημα» θα υπάρχει το τρίτο σερί πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα βόλλεϋ του Π.Α.Ο.Κ. με επικό διπλό μέσα στον Ρέντη με 1-3 ολοκληρώνοντας μια χρονιά στην οποία για λόγους ανωτέρας βίας έπαιξε χωρίς βασικό διαγώνιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα.

newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας