μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Χαρακίρι στην Τούμπα – Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων Σμύρνης 2 -2 – Νίκες στο βόλλεϋ για άντρες και γυναίκες 3-0 τον Μίλωνα και την ΑΕΧ αντίστοιχα
[συντάχθηκε από George στις 07-02-2021, 23:04]

Ζήσαμε να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. να προηγείται στην Τούμπα με αντίπαλο τον Απόλλωνα και να δέχεται την ανατροπή στο σκορ με αποτέλεσμα να σώζει τελικά μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα του Παράσχου.

Η ομάδα μας είχε τα ηνία του αγώνα από την έναρξη της αναμέτρησης και στο 3′ ο Ουάρντα απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά, στο 13′ ο Μουργκ είχε ένα καλό δυνατό σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 23′ ο Κρμέντσικ σούταρε εντός περιοχής αλλά νικήθηκε από τον Βέρουλστ για να ανοίξει το σκορ τελικά στο 29′ όταν ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ελ Καντουρί σούταρε άτσαλα με τη μπάλα να φτάνει στον Ουάρντα ο οποίος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ισορρόπησε χωρίς να γίνεται επικίνδυνος και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-0 και μόνη αξιοσημείωτη φάση ένα δυνατό σουτ του Μουργκ στο 43′ που αποκρούστηκε από τον Βέρουλστ.

Η επιχείρηση χαρακίρι άρχισε στο 52’ όταν ο Ελ Καντουρί όχι μόνο έκανε το λάθος άλλα έκανε και πέναλτι στον Ιωαννίδη το οποίο εκτέλεσε εύκολα ο Τσαμπούρης γράφοντας το 1-1. Στο 61’ ο Βιερίνια προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μακρινή εκτέλεση φάουλ αλλά ο Βέρουλστ έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή. Ένα δυνατό σουτ του Ουάρντα στο 69′ και ένα πλασέ του Σφιντέρσκι στο 71′ σταμάτησαν ξανά στον αντίπαλο τερματοφύλακα για να φτάσουμε στο 81’ όπου ως συνήθως φέτος, κόντρα στη ροή του ματς και κατόπιν παιδαριώδους τοποθέτησης της άμυνας του Δικεφάλου σε δεύτερο χρόνο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φερνάντεζ βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα κάνοντας το 1-2 αφού ο Βαρέλα τον κρατούσε εντός παιχνιδιού. Στο 88′ ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ίνγκασον να κάνει το 2-2 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς και πρώτη κεφαλιά του Βαρέλα. Στην τελευταία φάση του αγώνα, και λίγο πριν εξαντληθούν τα αστεία 5 λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο Φωτιάς από τα οποία ζήτημα είναι αν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο ένα ο Βιερίνια εκτέλεσε φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής περνώντας τη μπάλα κάτω από το τείχος και την είδε να καταλήγει ελάχιστα άουτ με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:00 ο 1ος προημιτελικός κυπέλλου απέναντι στην Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας.

Μπάσκετ δεν είχαμε αυτό το Σ/Κ καθώς τελευταία στιγμή εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στους αγώνες βόλλεϋ που διεξήχθησαν το Σάββατο ο Π.Α.Ο.Κ. επικράτησε με 3-0 (25-21, 25-14, 25-16 ) του Μίλωνα στους άντρες και με το ίδιο σκορ (25-18, 25-17, 27-25) της ΑΕΧ στις γυναίκες.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας