μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ και Εγκληματική Οργάνωση – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 0 – Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. από την άλλη δεν κατέβηκε ποτέ στην Αθήνα – ΑΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. 76 – 56
[συντάχθηκε από George στις 28-01-2021, 01:36]

Δε γίνομαι σοφότεροι από το αποψινό ματς στο τηγάνι. Μια ομάδα με συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές ελλείψεις ήταν στα δύο τρίτα του αγώνα καλύτερη από τον πρωτοπόρο αντίπαλο της και τελικά έχασε με 3 – 0 γιατί κάνει παιδαριώδη λάθη τα οποία τα πληρώνει, γιατί δεν ενισχύθηκε έγκαιρα ώστε να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν και γιατί δεν κάνει το παραμικρό να καμουφλάρει τις αδυναμίες της.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 4′ ο Κρμέντσικ έκανε το σουτ. και είδε τον Σα να αποκρούει όπως και την σέντρα-σουτ του Ζίβκοβιτς στο 25′. Η Εγκληματική Οργάνωση ισορρόπησε μετά το ημίωρο και στο 33′ το σουτ του Μπρούμα σταμάτησε στον Βιεϊρίνια, ενώ στο 39′ το σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε στο δοκάρι για να απαντήσει η ομάδα μας στο 44’ όταν ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Τζόλη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε μόνος του δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Σα και απομακρύνθηκε με το 0 – 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια όμως, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, δεχτήκαμε γκολ όταν στο στο 50′ ο Μπουχαλάκης βρήκε με λόμπα τον Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 53′ το γκολ του Τζόλη ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, ενώ στο 55′ ο Ίνγκασον έκανε κούρσα από δεξιά σαν εξτρέμ και βρήκε τον Κρμέντσικ μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλια του Τσέχου σταμάτησε στον Σεμέδο. Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 66′ ο Σα απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Ουάρντα όπως και στο 69′ έκανε το ίδιο και σε σουτ του Ελ Καντουρί. Στο επόμενο λεπτό ο γαύρος πέρασε το κέντρο για δεύτερη φορά στο δεύτερο ημίχρονο και παραλίγο να σκοράρει αλλά το σουτ του Καμαρά απέκρουσαν Ζίβκοβιτς και οριζόντιο δοκάρι. Τελικά όμως σκόραρε στο 77′ όταν μια κακή πάσα του Αουγκούστο στον Τζόλη έφερε αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό και ο Καμαρά έκανε το 2-0 πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Ζϊβκοβιτς. Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει η ομάδα μας δέχθηκε και τρίτο γκολ από τον Βρουσάι στο 89′ και το πέρα ως πέρα άδικο 3-0 έμελε να είναι το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 17:15 το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Λίγο αργότερα περιμέναμε να δούμε τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. αλλά τελικά αυτός δεν ταξίδεψε ποτέ στην Αθήνα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 76-56 από την ΑΕΧ. Σε ένα ματς που ήταν δεδομένο ότι ο αντίπαλος θα το έβλεπε ως τελικό θεωρούσαμε αυτονόητο ότι με ανάλογη νοοτροπία θα έμπαιναν και οι παίκτες μας στο παρκέ όμως διαψευστήκαμε οικτρά από όλους πλην του Κονατέ που ήταν ο μόνος που διασώθηκε με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ σε ένα ματς το οποίο είχε τελειώσει από το 10ο λεπτό με το αδιανόητο και ασύλληπτο 26-6.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 17:00 το εξίσου απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο στο οποίο αναμένουμε η ομάδα να βγάλει αντίδραση.

Η μέρα άρχισε με το χιλιοταλαιπωρημένο τέτοια εποχή τμήμα βόλλεϋ να ηττάται για πλάκα με 3-0 (25-18, 25-17, 25-21) από τον βάζελο στην Αθήνα. Ένας Π.Α.Ο.Κ. που σήμερα κατέβηκε χωρίς τον ξένο ακραίο του που αλλάζει, χωρίς τον 2ο βασικό του ακραίο που τραυματίζεται και ο οποίος περιμένει να του έρθει κεντρικός και πιθανώς να αλλάξει για 2η φορά πασαδόρο στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 20:00 το ματς με τους απόγονους του στόλου στο Παλατάκι.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας