μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Μόνο θλίψη για την επιστροφή στην εποχή της παράγκας και την κατάργηση του VAR στην χώρα της πουστιάς – Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΧ 2 – 2 – Μεγάλης σημασίας νίκη για το μπάσκετ που επικράτησε 79-72 της γριάς
[συντάχθηκε από George στις 25-01-2021, 08:41]

Είναι πραγματικά θλιβερό να έχεις πρωτοστατήσει ως οργανισμός στην προσπάθεια να έρθει το VAR και οι ξένοι διαιτητές στην χώρα της πουστιάς και η παράγκα να είναι και πάλι εδώ και χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία με αυτή που εφάρμοσε στην σκουληκοφωλιά να κλέβει τη νίκη από τον Π.Α.Ο.Κ. απέναντι στην ΑΕΧ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με γκολ της ΑΕΧ που προήλθε από επιθετικό φάουλ του Σάκχοφ, με πέναλτι μαρς να μη δίνεται στον Ουάρντα στο 76’ με το σκορ στο 2-2 και με τον Λιβάγια να μην αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα παρόλο που ο στημένος είδε την παράβαση (χέρι) στην οθόνη.

Η προαναφερόμενη μεθοδολογία συνιστάται στο ότι ο στημένος αγωνιστικού χώρου δεν δίνει καταφανέστατες παραβάσεις (όπως το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό στην σκουληκοφωλιά ή το σημερινό πέναλτι στον Ουάρντα και το φάουλ στον Κρέσπο) ή ανακαλύπτει φανταστικά πέναλτι (όπως αυτό στο γήπεδο των ερπετών) και ο στημένος του VAR δεν τον φωνάζει καν να ξαναδεί τη φάση για να μην τον εκθέσει διπλά. Στα όργια που προαναφέραμε να προσθέσουμε ότι ο πουτάνας γιος από την Σλοβενία δυσκολεύτηκε να δώσει μέχρι και το έμμεσο φάουλ στο 67’ από το οποίο προήλθε το 2 - 2 το οποίο καταλόγισε μετά από δευτερόλεπτα αφού αμφιταλαντεύτηκε.

Έχοντας την ατυχία μάλιστα να δούμε και το παιχνίδι της Εγκληματικής Οργάνωσης στις 3, όπου χαρίστηκαν στην ομάδα της Τρούμπας δύο αποβολές, της κατακυρώθηκε γκολ που ήταν επιθετικό φάουλ και δεν δόθηκε εις βάρος της πέναλτι με το σκορ στο 0-0, μην περιμένετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:30 ο αγώνας με την Εγκληματική Οργάνωση στα πέριξ της Τρούμπας.

Μια μέρα νωρίτερα στο Παλατάκι ο Π.Α.Ο.Κ. με την πιο μεστή ίσως εμφάνιση της σεζόν ως τώρα πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη επί της γριάς με 79-72. Ακολουθώντας για πρώτη φορά ίσως φέτος το δόγμα του ικανού προπονητή μας Λυκογιάννη, οι παίκτες μας έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καλή άμυνα με αποτέλεσμα να φτάσουν δίκαια και σχετική άνεση σε μια μεγάλη νίκη ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα που ακολουθεί. Κορυφαίοι για την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τους κομπλεξικούς της πόλης ο Γκρίφιν με 16 πόντους, ο Λοβ με 12, ο Κονατέ με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Μήτρου-Λονγκ με 8 πόντους αλλά και πολύπλευρη συνεισφορά.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:00 ο επαναληπτικός αγώνας με την ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ μετά την κλοπή Καρακατσούνη που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αθλητικό δικαστή.

 

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας