μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας και Π.Α.Ο.Κ. - Παράρτημα Γαύρου Κάμπου 5 – 0
[συντάχθηκε από George στις 21-01-2021, 00:59]

Ο Π.Α.Ο.Κ. που όλοι θέλουμε να βλέπουμε εμφανίστηκε σήμερα στο χορτάρι της Τούμπας δίνοντας συνέχεια στις καλές τελευταίες εμφανίσεις του και διέλυσε στους πέντε ανέμους την ομάδα του πιο εμετικού υπαλλήλου του Βαγγέλα, του πανύψηλου δικηγόρου, με 5 – 0 για τον πρώτο αγώνα για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα μας πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος είχε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 3′ και στο 5′ όταν και δεν βρήκε στόχο αλλά στο 9ο λεπτό δεν αστόχησε. Μετά από κάθετη πάσα του Ζίβκοβιτς και συρτή σέντρα του Κρμέτσικ από δεξιά ο Τζόλης με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 19′ ο Νάγκι έβγαλε σουτ του Ζίβκοβιτς και ακολούθησε μια φάση διαρκείας όπου ο Τζόλης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, ενώ στο 23′ ήρθε το δεύτερο γκολ όταν ο Αουγκούστο με ωραία πάσα βρήκε τον μικρό εντός περιοχής και αυτός πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε στην κενή εστία γράφοντας το 2 – 0.

Στο 36′ έλαβε χώρα άλλη μια μαγική φάση για την ομάδα μας με τον Κρμέντσικ να αφήνει με τακουνάκι στον Ζίβκοβιτς αλλά το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται από τον Νάγκι όπως και η κοντινή κεφαλιά του Τζόλη στο 38′ με το 2-0 να παραμένει ως την λήξη του ημιχρόνου με τα τυριά να έχουν να επιδείξουν μόλις ένα σουτ του Ντουρμισάι που κατέληξε άουτ.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μόλις στο 47′ βρήκε ξανά δίχτυα όταν μετά από υπέροχη κάθετη του Αουγκούστο και σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Κρμέτσικ σημείωσε το 3-0 με σουτ στην κίνηση. Στο 55′ ήταν η σειρά του Ίνγκασον να βρει δίχτυα όταν ο Τζόλης εκτέλεσε φάουλ, ο Ουάρντα έδωσε την κεφαλιά-πάσα και ο Ισλανδός με κοντινό σουτ έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74′ όταν μετά από ασίστ του Λάμπρου ο Τζόλης με διαγώνιο πλασέ έκανε το 5-0 φτάνοντας στο δικό του χατ-τρικ ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 81′ με τον Λάμπρου να αστοχεί μόνος σε σχεδόν κενή εστία παίρνοντας το ριμπάουντ από σουτ του Τζόλη με αποτέλεσμα το 5-0 να μένει ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα ο αγώνας ενάντια στους χάρτινους κλέφτες και όταν παίζεις με αυτούς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Ελπίζουμε λίαν συντόμως να έρθουν τρεις ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα που θα την ενισχύσουν τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Υ.Γ.: Δεν ξεχνάμε ποτέ την Α.Μ.Κ. που είναι σε εξέλιξη για τον αγαπημένο μας μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. και συμμετέχουμε σε αυτήν με όλες μας τις δυνάμεις.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας