μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η Κυριακή όπως θα έπρεπε να είναι: Πέρασε σαν άνεμος από την Κρήτη ο Π.Α.Ο.Κ. - ΟΦΗ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 3, Πρόκριση στους “8” της Ευρώπης για το γυναικείο χάντμπολ – Επιστροφή στη δράση στο βόλλεϋ με διπλό
[συντάχθηκε από George στις 18-01-2021, 01:31]

Ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε με εμφατικό διπλό από το Ηράκλειο επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ σε ένα ματς στο οποίο άνετα το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε διπλάσια έκταση.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημά του αγώνα κι έχασε την πρώτη ευκαιρία της στο 4′, όταν το σουτ του Ουάρντα απέκρουσε δύσκολα ο Βάτερμαν ευρισκόμενος σε αντίθετη κίνηση. Ακολούθησαν τρεις φάσεις με πρωταγωνιστή τον Κρμέντσικ όταν στο 7′ και στο 11′ τα σουτ του κατέληξαν άουτ ενώ στο 19′ η εκπληκτική γυριστή κεφαλιά του Τσέχου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 22’ η ομάδα μας απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Βάτερμαν ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Τζόλη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και ο Παπαπέτρου, αν και δυσκολεύτηκε σε μια φάση – ορισμό της κόκκινης κάρτας, έστω και με χρήση VAR, έπραξε το αυτονόητο. Και ο Σωτηρίου όμως, που μπήκε στη θέση του Βάτερμαν, συνέχισε να έχει απαντήσεις στους επιθετικούς του Π.Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα σε κοντινό σουτ του Κρμετσνικ στο 44′ και στην κεφαλιά του Τζόλη στο “Γ” στο 45′ με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ευτυχώς, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48′, μετά από σέντρα του Μουργκ ο Τζόλης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος ξαναβρήκε δίχτυα όταν μετά από νέα ασίστ του Μουργκ και σουτ του Βαρέλα σημειώθηκε το 0-2. Στο 67′ ήρθε η ώρα της δικαίωσης και για τον Κρμέντσικ, ο οποίος τέλειωσε σωστά ευρισκόμενος σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας με πλασέ το 0-3 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αποψινού ματς παρά τις ευκαιρίες που έχασε και στα υπόλοιπα λεπτά ως την λήξη του η ομάδα μας.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 17:15 ο αγώνας απέναντι στο παράρτημα του γαύρου στη Θεσσαλία, της ψηλής Σουζάνας, στην Τούμπα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Την ίδια περίπου ώρα, τα κορίτσια μας του χάντμπολ έγραφαν ιστορία περνώντας στους “8” του EHF Cup επικρατώντας για 2η φορά της Κροατικής Μπιέλοβαρ με 30-24 στη Μίκρα.

Παράλληλα χρονικά, και η ομάδα μας του βόλλεϋ επέστρεφε στην ενεργό δράση με διπλό στη Βέροια επικρατώντας του τοπικού Φίλιππου με 3 – 0 (25-19, 25 – 23 , 27 – 25) σετ. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου στο Παλατάκι.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας