μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ο πάτος των απόγονων του στόλου μίλησε, το δοκάρι ακόμα κουνιέται και Π.Α.Ο.Κ. - Εγκληματική Οργάνωση 1 – 1
[συντάχθηκε από George στις 14-01-2021, 00:45]

Ο Π.Α.Ο.Κ. εξαφάνισε την πολυδιαφημισμένη, από τα 785 ΜΜΕ που ελέγχει ο ευτραφής Μπερλουσκόνι της χώρας, αρμάδα, η οποία όταν δεν παίζει φιλικά δυσκολεύεται να περάσει το κέντρο αλλά το δοκάρι στο 93’ και μια στιγμιαία αδράνεια στη μόνη φορά που η Εγκληματική Οργάνωση πέρασε το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησαν στο τελικό 1 – 1.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να σκοράρει στις πρώτες σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μουργκ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ αναξιοποίητες πέρασαν και οι προσπάθειες των Κρμέντσικ και Βιεϊρίνια στο 4′ και στο 5′ αντίστοιχα. Στο 14’ όμως, κλασσικά από αβίαστο λάθος, αυτή τη φορά του Κρέσπο, ο Εμβιλά σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, το νέο σουτ του Ελ Αραμπί βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Καμαρά έφυγε άουτ στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας της Τρούμπας στον αγώνα. Στη συνέχεια η ομάδα μας απείλησε από στημένες φάσεις και πιο συγκεκριμέναμε κεφαλιά - άουτ του Σβαμπ στο 24’ και με τον Ίνγκασον στο 28’ η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε από τον Σα ενώ και ο γαύρος απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη που αποκρούστηκε από τον Πασχαλάκη ο οποίος νωρίτερα είχε δώσει χωρίς λόγο αυτό το στημένο με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ξανά ανώτερος ο Δικέφαλος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μόνο που αυτή τη φορά ευτύχησε να σκοράρει όταν στο 51’ ο Ζίβκοβιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ουάρντα πήρε την κεφαλιά με τον Σα να αποκρούει αλλά να βλέπει στην επαναφορά τον Ίνγκασον να κάνει από κοντά το 1-0.

Ο Π.Α.Ο.Κ. συνέχισε να είναι η μόνη ομάδα που υπήρχε στο χορτάρι της Τούμπας και στο 56’ η κεφαλιά του Ίνγκασον πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 61′ το σουτ του Ζίβκοβιτς βρήκε σε σώματα, ενώ στο 70′ καλό σουτ του Ουάρντα έφυγε λίγο άουτ. Ο μόνος τρόπος να δεχτεί τέρμα η ομάδα μας θα ήταν από προσωπικό λάθος και αυτό έγινε δυστυχώς στο 77′ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Πασχαλάκης έκανε τραγικά άστοχη έξοδο και ο Μπα με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Η ομάδα μας στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει το ματς και συνέχισε να επιτίθεται (ενδεικτικά οι τελικές του ματς ήταν 17-6) την ίδια ώρα που οι απόγονοι του στόλου έπαιζαν για την ισοπαλία αλλά για άλλη μια φορά φέτος η πουτάνα η τύχη μας γύρισε την πλάτη όταν στο 93’ το φοβερό σουτ του Τζόλη σταμάτησε στο δοκάρι με το πέρα ως πέρα άδικο 1 – 1 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 17:15 η αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στην οποία αν η ομάδα μας δείξει την ίδια νοοτροπία και τακτική προσήλωση θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι της είναι απαραίτητοι.

Υ.Γ.: Φοβερά πράγματα και σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας από το παρακράτος. Την ίδια ώρα που στα κάγκελα της 5 - 6 ήταν αναρτημένα πανιά που περιείχαν καμία 10αρια κακουργήματα, τα οποία αν τα είχε στην πλάτη του οποιοσδήποτε άλλος πλην του κατά συρροή αθώου θα σάπιζε στη φυλακή, ο εισαγγελέας – υπαλληλίσκος του ζήτησε να κατέβει το παρακάτω πανί.

Τα σχόλια είναι περιττά...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας