μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Κρατάμε τη νίκη και το δεύτερο ημίχρονο και προχωράμε – Π.Α.Ο.Κ. - Βόλος 3 – 1 – Σημαντική νίκη στο Παλατάκι – Π.Α.Ο.Κ. - Μεσολόγγι 96 – 87
[συντάχθηκε από George στις 10-01-2021, 22:29]

Μετά από ένα αποκαρδιωτικό πρώτο ημίχρονο με εμφανή τα αγωνιστικά και τα ψυχολογικά προβλήματα που διέπουν την ομάδα μας αυτή την περίοδο ο Π.Α.Ο.Κ. που βρέθηκε πίσω στο σκορ κλασσικά στην πρώτη φάση του αντιπάλου του ανέβασε την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη με 3 – 1 επί του Βόλου στην Τούμπα.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα από την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο και πιέζοντας και κλέβοντας μπάλες ψηλά γίνονταν επικίνδυνος κι έτσι στο 11ο λεπτό ο Κιάκος εκμεταλλεύτηκε την τρικυμία στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου και με σουτ έκανε το 0-1. Ο Βόλος στη συνέχεια είχε νέα διπλή ευκαιρία με τον Δουβίκα και τον Ρενάτο να μη μπορούν να νικήσουν τον Πασχαλάκη. Αμέσως μετά ο Π.Α.Ο.Κ. άρχισε να εμφανίζεται στο γήπεδο και στο 27′ κέρδισε πέναλτι από χέρι του Ριένστρα μετά από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα που επιχείρησε ο Σφιντέρσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ κάνοντας το 1-1 το οποίο αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου καθώς δεν μεσολάβησαν άλλες σημαντικές φάσεις ως την λήξη του.

Με Ελ Καντουρί και Βιερίνια στην 11άδα ο Π.Α.Ο.Κ. ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56′ ο Ουάρντα απείλησε με σουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ίνγκασον σκόραρε με προβολή αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Στο 60′ ο Ρενάτο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη μόνιμη τρικυμία στην άμυνα μας σουτάροντας σχεδόν αμαρκάριστος εντός περιοχής και στέλνοντας τη μπάλα άουτ για να φτάσουμε στο 65’ όταν μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και πρώτη κεφαλιά του Σφιντέρσκι ο Ίνγκασον με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια με την είσοδο του Κρμέντσικ ο Π.Α.Ο.Κ. έγινε πιο απειλητικός καθώς ο Τσέχος έχασε αμέσως τρεις ευκαιρίες όπως και ο Τζόλης στο 75′ και ο Μουργκ στο 82′ ώσπου τελικά στο 90′ ο Κρμέντσικ σκόραρε με πλασέ μετά από κάθετη του Ελ Καντουρί και αφού ο Βόλος έψαχνε την ισοφάριση κάνοντας το 3-1 για την ομάδα μας και γράφοντας το τελικό σκορ του σημερινού αγώνα.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:30 το ματς απέναντι στην Εγκληματική Οργάνωση Τρούμπας και ευχή όλων μας είναι τα πειράματα να έλαβαν τέλος και να δούμε έναν ισορροπημένο Π.Α.Ο.Κ. από αυτό το ματς και πέρα.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ., με την απολαυστική του επίθεση και την προβληματική του άμυνα, πήρε σημαντική νίκη επί του Μεσολογγίου στο Παλατάκι με 96 – 87. Κορυφαίοι για την ομάδα μας ο Μπιτς με 17 πόντους και απόλυτη ευστοχία, ο Γκρίφιν με 24 πόντους (αλλά και 7 λάθη) και ο Λαβ με 17 πόντους (με 13/13 βολές).

Ακολουθεί, μετά τη διακοπή μιας βδομάδας, το ματς με τη γριά στο Παλατάκι. Η ομάδα μας σφύζει επιθετικού ταλέντου όμως απαιτείται προσήλωση και αφοσίωση στην άμυνα ώστε να ανέβει επίπεδο ενόψει του απαιτητικού δεύτερου γύρου που έπεται.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας