μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Είναι επίσημο, τα μυαλά μας πονάνε ξανά – Ατρόμητος – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 2
[συντάχθηκε από George στις 08-01-2021, 00:15]

Τα έπη που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζονται και μέρα με τη μέρα διογκώνονται. Αφού 4 μέρες νωρίτερα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 93’ ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε 3-0 σήμερα καταφέραμε να χάσουμε ένα τέτοιο ματς με 3-2 στο 93’ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη μια φορά κυριάρχησε του αντιπάλου του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και αφού στο 14’ ο Σφιντέρσκι δεν κατάφερε να σκοράρει με τακουνάκι δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα σε γύρισμα του Σβαμπ χτύπησε στο χέρι αμυντικού κι εκεί που όλοι περιμέναμε τον Βιερίνια, ή έστω τον Σβαμπ με το 100 % στις εκτελέσεις να αναλάβει την ευθύνη του πέναλτι, είδαμε τον Τζόλη να αστοχεί σε μια παθογένεια που επαναλαμβάνεται στην ομάδα μας τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο μικρός με ωραία προσπάθεια και σέντρα ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον Σφιντέρσκι να κάνει εύκολα το 0-1 με κεφαλιά. Με τον Ατρόμητο ουσιαστικά να μην απειλεί πέρα από 1-2 κεφαλιές και τους Μουργκ και Αουγκούστο να μην τελειώνουν σωστά τις φάσεις στο 35′ και στο 38’αντίστοιχα το 0-1 παρέμεινε ως την λήξη του ημιχρόνου.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Π.Α.Ο.Κ. να χάνει ευκαιρίες αρχικά στο 48′ με τον Μουργκ και κυρίως στο 54′ με τον Σφιντέρσκι που πλάσαρε άσχημα πάνω στον Μανδά από πλεονεκτική θέση, μόνος απέναντι του. Και φυσικά σαν να μην έφτανε αυτό, στο 64’ ο Γιαννούλης κάνει τον ορισμό του αβίαστου λάθους πασάροντας στον Μουνίθ ο οποίος όπως συμβαίνει με όλους τους αντιπάλους φέτος, έπιασε το σουτ της καριέρας του εκτός περιοχής σημειώνοντας το 1 – 1. Μετά από 5 αλλαγές, οι οποίες αν μη τι άλλο ήταν εξεζητημένες, από μια στημένη φάση που συνδυάστηκαν δύο εξ αυτών η ομάδα μας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Νινούα να εκτελεί το κόρνερ και τον Ουάρντα με ωραία κεφαλιά να κάνει το 1-2. Και εκεί που λες αυτό το ματς δεν χάνεται θυμάσαι ότι Π.Α.Ο.Κ. είσαι και στο 85’ μετά από αλλεπάλληλα τραγικά αμυντικά λάθη δεχόμαστε ξανά την ισοφάριση από σουτ του Χαρίση…

Σαν να μην έφτανε αυτό, με το ματς να είναι πλέον ροντέο στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ατρόμητος έβγαλε την αντεπίθεση των ονείρων του με τον Νάτσο να σκοράρει γράφοντας το 3-2 που αποτέλεσε το τελικό σκορ του αποψινού εφιαλτικού απογεύματος.

Ακολουθεί το ματς με τον Βόλο την Κυριακή στις 15:00 στην Τούμπα.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας