μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ποδαρικό στο 2021 με το αριστερό (κλισέ για να μην σιχτιρίσουμε) – ΑΕΛ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 1 και Περιστέρι – Π.Α.Ο.Κ. 76 – 67
[συντάχθηκε από George στις 04-01-2021, 01:24]

Ο Π.Α.Ο.Κ. αφού σπατάλησε σωρεία ευκαιριών κατάφερε να δεχτεί, κατά την προσφιλή του φετινή συνήθεια, γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου του και τελικά ισοφάρισε με καθαρό πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα σε 1 – 1 το παράρτημα του γαύρου στη Θεσσαλία, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική κατέβηκε στο τηγάνι με την Κ19 του.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο χορτάρι του Αλκαζάρ από το πρώτο λεπτό του αγώνα και απείλησε αρχικά με γύρισμα του Σφιντέρσκι στο 13’. Στη συνέχεια οι απειλές της ομάδας μας προέρχονταν από τα αλλεπάλληλα κόρνερ που κέρδιζε αλλά ενώ συνήθως δημιουργούνταν επικίνδυνες καταστάσεις η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα. Σε μια από αυτές, στο 30′, η προβολή του Τζόλη αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς ενώ και στο 37’ ο μικρός αστόχησε σε σουτ από κοντά για να έρθει στο 43’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν η κεφαλιά του Ίνγκασον από κοντά αποκρούστηκε από τον Ναγκί πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ένα δυνατό σουτ του Μουργκ αφού κόντραρε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ με το 0-0 να αποτελεί το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Και το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Π.Α.Ο.Κ. να επιτίθεται και την ΑΕΛ να ταμπουρώνεται. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 48’ με τον Τζόλη να αστοχεί ενώ την ίδια τύχη είχαν τα σουτ του Βιερίνια και του Ζίβκοβιτς στο 52’ και στο 54’. Νέο σουτ του Τζόλη στο 64’ αποκρούστηκε από τον Νάγκι για να φτάσουμε στο 69’ όταν το παράρτημα του γαύρου στη Θεσσαλία πέρασε για πρώτη φορά το κέντρο και σκόραρε με τον Πινακά να εκθέτει με ατομική ενέργεια το σύνολο της άμυνας του Δικεφάλου και να σημειώνει το 1 – 0 κόντρα στη ροή του αγώνα. Η ομάδα μας θόλωσε μετά από αυτή την εξέλιξη και στη συνέχεια απείλησε με κεφαλιές του Βιερίνια και του Τζόλη που εξουδετερώθηκαν από τον Νάγκι για να φτάσουμε στο 90+5’ όταν ο Σφιντέρσκι ανατράπηκε από τον γκολκίπερ των τυριών με τον Βιερίνια να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι γράφοντας το 1 – 1 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, μιας και ο οργανισμός του Δικεφάλου δεν έχει καταφέρει το αυτονόητο ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μην παίζουν ταυτόχρονα, ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να βγάλει το επιθετικό του ταλέντο στο παρκέ και μοιραία ηττήθηκε από το Περιστέρι στην Αθήνα με 76-67 με τον Γκρίφιν να είναι διακριθέντας με 15 πόντους (αλλά και 3 λάθη) ενώ και οι ψηλοί Κακλαμανάκης, Κονατέ και Τσαλμπούρης προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 17:00 το must win ματς απέναντι στο Μεσολόγγι στο Παλατάκι.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας