μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Μεγάλης σημασίας νίκη σε αγχωτικό ματς – Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΟ 2 – 1 – Σπουδαίο διπλό στην Ρόδο – Κολοσσός Ρ. - Π.Α.Ο.Κ. 84 – 85
[συντάχθηκε από George στις 21-12-2020, 01:36]

Σε ένα ματς – τελικό για πολλούς λόγους ο αγχωμένος Π.Α.Ο.Κ. πήρε μεγάλης σημασίας νίκη με 2 – 1 απέναντι στον Παναθηναϊκό ώστε να κάνουμε όλοι μας χαρούμενες γιορτές ως οι μόνοι που αντιστέκονται στη μαφία που έχει σαρώσει τη χώρα.

Το ματς ξεκίνησε με αλλοίωση από το Ουγγρικό φυντάνι που έστειλε η Αγγλίδα πιανόλα αυτή την Κυριακή στην Τούμπα, όταν σε μαρκάρισμα ορισμό της κόκκινης κάρτας (από πίσω και με τάπες) του Αϊτόρ στον Γιαννούλη έδειξε κίτρινη κάρτα ενώ φυσικά το έτερο στημένο ταγάρι στο VAR προφανώς χασμουριόταν εκείνη την ώρα μπροστά στην οθόνη και δεν ψιθύρισε τίποτα στο σίχαμα που ήταν στο χορτάρι. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Γιαννούλης έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Σφιντέρσκι μόνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε με κεφαλιά το 1-0. Δυο λεπτά μετά όμως η ομάδα μας δέχτηκε ένα ερασιτεχνικό γκολ όταν από εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα όλη η ομάδα ήταν εκτός θέσης, ο Μιχαηλίδης έχασε την κεφαλιά από τον Μακέντα, ο Γιαννούλης είχε ξεχαστεί κάπου ψηλά και ο Αϊτόρ, ο οποίος θα έπρεπε να είναι στα αποδυτήρια από το 6’, με σουτ σημείωσε το 1 – 1. Στο 19’ ο Σφιντέρσκι νικιέται σε τετ α τετ από τον Ξενόπουλο σε μια φάση που στην αρχή της ο Πούγγουρας τραβάει τον Πολωνό από τη φανέλα ενώ στο 43’ και πάλι ο Πολωνός δεν καταφέρνει να νικήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΟ μετά από έξοχη μπαλιά του Τζόλη που τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ με το 1-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Π.Α.Ο.Κ. να προειδοποιεί στο 56′ όταν ο Μιχαηλίδης νικήθηκε από τον Ξενόπουλο σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ όμως στο 65′ ήρθε το γκολ από κόρνερ (επιτέλους) που εκτέλεσε ξανά ο Αυστριακός βρίσκοντας τον Σφιντέρσκι στο πρώτο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά τροφοδοτώντας τον Ίνγκασον στο δεύτερο, ο οποίος έκανε το 2-1 με κεφαλιά. Και οι επόμενες ευκαιρίες της αναμέτρησης ανήκαν στην ομάδα μας όταν αρχικά στο 68′ ο Μουργκ είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ, στο 77′ ο Αουγκούστο είχε δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80′ το σουτ του Σβαμπ κατέληξε λίγο άουτ. Το παιχνίδι έσβησε, παρά τα 6 λεπτά καθυστερήσεων που εφηύρε ο πουτάνας γιος από την Ουγγαρία, με μόνη αξιόλογη φάση από πλευράς ΠΑΟ ένα σουτ του Χατζηγιοβάννη στο 88′ από πλάγια θέση μετά από λανθασμένη απόκρουση του Πασχαλάκη.

Ακολουθεί μετά τις διακοπές για τις γιορτές, την Κυριακή 3 του Γενάρη στις 17:15, το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Σουζάνα που σήμερα κατέβασε την Κ19 της στο τηγάνι και μετά έβγαλε και ανακοίνωση για το ξεκάρφωμα νομίζοντας ότι όλοι έχουν IQ αντίστοιχο με το ύψος του.

Σπουδαίο διπλό στην Ρόδο μια μέρα νωρίτερα για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος ξόρκισε την κατάρα των τελευταίων 21 μηνών και των 18 ματς σε εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη, κερδίζοντας τον Κολοσσό με 85 – 84 με τρομερό clutch τρίποντο νίκης από τον Τέρνερ. Η ομάδα μας, η οποία μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους παίζοντας καλή άμυνα έκανε τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο μέρος αντιμετωπίζοντας για άλλη μια φορά 8 αντιπάλους που επιβράβευσαν τους γηπεδούχους με 20 βολές παραπάνω από εμάς, έφτασε στη νίκη έχοντας ως κορυφαίους τον καθοριστικό Τέρνερ με 16, τους Γκρίφιν και Λαβ με 14 και τους Μήτρου – Λονγκ με 11 και Κονατέ με 10 πόντους.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 17:00 ο αγώνας στο Παλατάκι με την αγαπημένη των στοιχηματικών εταιριών ομάδα του Ιωνικού Νικαίας όπου το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι απαραίτητο για να κεφαλαιοποιηθεί η χθεσινή νίκη και να βάλει η ομάδα πλώρη για τις υψηλές θέσεις στις οποίες ανήκει βάσει της ποιότητας της.

Υ.Γ.: Περαστικά στον Μούσα Ουαγγέ. Η αυτοθυσία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες κάθε οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παίκτη που θα φορά τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. από εδώ κι εμπρός.

Υ.Γ.2: Καλές γιορτές σε όλο τον ασπρόμαυρο λαό. Είθε να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της πανδημίας ώστε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση, την κερκίδα, που μας έχει λείψει τόσο πολύ.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας