μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Επιστροφή στο 2010 και στον Σπάθα από Ολλανδούς στημένους χασάπηδες σε χορτάρι και VAR, σταλμένους από τον Κλάντεμπεργκ και την Τρούμπα που τον ελέγχει – Γαύρος Οσίας Ξένης – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 0
[συντάχθηκε από George στις 14-12-2020, 02:27]

Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. πρωτοστάτησε στο να φέρει το VAR ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος πιστεύουμε ότι δεν θα περίμενε ότι θα βίωνε μια τέτοια σφαγή σαν την σημερινή εν έτει 2020. Δύο πουτάνας γιοι από την Ολλανδία θύμισαν, αν δεν ξεπέρασαν, Σπάθα και Κομίνη δίνοντας ένα πέναλτι ουρακοτάγκο, το οποίο έκρινε και τελικά το ματς ενώ αρνήθηκαν 2 καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδαμας υπογράφοντας το 1-0 για το υποκατάστημα της Τρούμπας στην πόλη μας.

Ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε απόψε στο “Κλεάνθης Τσιμπουκίδης” με ευθύνη των πουτανογεννημάτων από την Ολλανδία και του παραρτήματος του γαύρου στην πόλη οπότε δεν θα μιλήσουμε γι αυτό αλλά για τα κατορθώματα των παραπάνω σιχαμάτων. Στο 40’ όλος ο πλανήτης είδε τον Πασχαλάκη να παίρνει την μπάλα από τον Μπερτόγλιο και τον Νάιχαους να ανακαλύπτει πέναλτι και προς έκπληξη όλων τον VARίστα να κάνει το παγώνι και ο Γκάμα να σκοράρει το γκολ που έκρινε το σημερινό ματς που στήσανε οι πουτάνες της Τρούμπας με τον Άγγλο δούλο τους και τις πουτάνες Οσίας Ξένης.

Στο 71 ο Νάιχαους πήρε ξανά τον μπαλτά του. Έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Τζόλη αλλά τελικά το πήρε πίσω αφού αυτή τη φορά ο πιανόλας από το VAR τον φώναξε και του έδειξε το δεύτερο μαρκάρισμα πάνω στον μικρό και όχι το πρώτο που υπήρχε καταφανέστατο πέναλτι και έτσι βιώσαμε και την πρώτη περίπτωση μοντάζ σε VAR. Στην ίδια φάση οι πιανόλες έκρυβαν κι άλλη έκπληξη καθώς έδειξαν κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη στον Μπελανουάν ο οποίος χτύπησε τον Γιαννούλη εκτός φάσης. Κερασάκι στην τούρτα των Ολλανδών που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη απόψε ξεκάθαρα σε εντεταλμένη υπηρεσία ήταν η φάση του 98’ όταν ο Μπακλαγιάννης απέκρουσε τη μπάλα με μανσέτα αλλά κανείς από τα δυο πουτανοσπέρματα δεν είδε κάτι και όπως και κάποιοι κλέφτες συνάδερφοι τους παλιότερα σφύριξαν για να φύγουνε.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 19:30 ο αγώνας με αντίπαλο τον βάζελο στην Τούμπα.

Νωρίτερα το απόγευμα στο Παλατάκι έλαβε χώρα η καθιερωμένη φάπα στον φαποκράτορα της καρδιάς μας καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. επικράτησε του Ερπετού με το άκρως τιμητικό για τους φιλοξενούμενους 75 – 64. Η ομάδα μας έχοντας για κορυφαίο τον Τσαλμπούρη που σημείωσε 22 πόντους, τον Γκρίφιν με 12 αλλά και τον Λονγκ που πέρα από τους 6 πόντους έδωσε ενέργεια μέσα από την άμυνα του επικράτησε άνετα του αντιπάλου του, ο οποίος αν δεν προστατευόταν από τα γκρίζα καθάρματα όπως διαχρονικά συμβαίνει (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι βολές ήταν 19-6 υπέρ των φιλοξενούμενων), θα έφευγε από το γήπεδο με μια ακόμη συντριβή αντί για αυτή την κολακευτική ήττα.

Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 16:15 ο αγώνας της ομάδας μας απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το πρώτο διπλό της χρονιάς εφόσον η ομάδα δουλέψει εντός της εβδομάδας ώστε να αποκτήσει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης αλλά και περιφέρειας και ρακέτας όπου είναι εξίσου δυνατή.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας