μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Άξιζε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία – Π.Α.Ο.Κ. - Γρανάδα 0 – 0
[συντάχθηκε από George στις 11-12-2020, 00:48]

Ο Π.Α.Ο.Κ., με αρκετές ελλείψεις και εκτεταμένο rotation, ήταν καλύτερος της ενδιαφερόμενης για την 1η θέση Γρανάδας στην Τούμπα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά παραχώρησε ισοπαλία στην αντίπαλο του ολοκληρώνοντας την Ευρωπαϊκή του πορεία για φέτος στην οποία ξεκάθαρα αδίκησε τον εαυτό του καθώς είχε 2 ισοπαλίες με τους Ισπανούς, 1 νίκη και 1 ισοπαλία με την ισοβαθμία υπέρ του με την Αϊντχόφεν, αλλά και 1 ισοπαλία και 1 ήττα με την ουραγό του ομίλου Ομόνοια, η οποία δεν πήρε βαθμό από καμία άλλη ομάδα του ομίλου πλην της δικής μας.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε για τη Γρανάδα στο 13′ όταν μετά από αρχικό λάθος του Κρέσπο, ο Πουέρτας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Πασχαλάκη ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 22′ μετά από λάθος του Ελ Καντουρί αυτή τη φορά, ο Μολίνα έβγαινε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Πασχαλάκη αλλά ο Ίνγκασον τον πρόλαβε με καίριο τάκλιν, ενώ στο 29′ μια κεφαλιά του Μολίνα μπλοκαρίστηκε εύκολα απο τον γκολκίπερ του Δικεφάλου. Στο 44′ όμως ο Π.Α.Ο.Κ. έχασε την κλασσικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους όταν ο Μουργκ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Βαρέλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ με το 0 – 0 να αποτελεί το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 52’ και πάλι από λάθη του Εσίτι και του Πασχαλάκη η εστία της ομάδας μας κινδύνευσε χωρίς συνέπειες και από εκεί και πέρα οι ευκαιρίες ανήκουν στην ομάδα μας όταν αρχικά στο 56’ το πλασέ του Μουργκ αποκρούστηκε από τον Ααρόν, στο 83΄ο Σφιντέρσκι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα άουτ ενώ η ευκαιρία του ματς για τον Δικέφαλο χάθηκε στο 94’ όταν βγήκαμε στην αντεπίθεση σε συνθήκες 4 εναντίον 1 αρχικά, αλλά πρώτα ο Ελ Καντουρί και εν συνεχεία οι Κρέσπο – Σφιντέρσκι μπερδεύτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στον Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούσει με το 0 – 0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 19:30 το ματς απέναντι στο ερπετό / Γαύρο Οσίας Ξένης στην σκουληκοφωλιά.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κο Λυκογιάννη που ανέλαβε από σήμερα να συμμαζέψει την ομάδα μας του μπάσκετ, η οποία κατά τη γνώμη μας έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και καλείται να την οδηγήσει στη νίκη απέναντι στο ερπετό την Κυριακή στις 16:00 στο Παλατάκι μετά την σοκαριστική χθεσινή εντός έδρας ήττα από την Λάρισα.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας