μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Τρίποντο απέναντι στο χωριατοπούτανο των ΠΟΚεμον και τους στημένους Φωτιά – Κουμπαράκη – Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 2 – 0 – Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καρακατσούνη που έδωσε το ματς στους χάρτινους
[συντάχθηκε από George στις 06-12-2020, 23:35]

Απέναντι στην ομάδα του χωριού της Πελοποννήσου που παραδοσιακά ανοίγει τα πόδια σε όλα τα ΠΟΚεμον και κάνει αίμα και άμμο τα ματς της με τον Π.Α.Ο.Κ., ο Δικέφαλος, που έμεινε με 10 παίκτες από το 37’ από τον Φωτιά που κιτρίνισε και όλη την ομάδα μας και τον Κουμπαράκη που έβλεπε με ερυθρόλευκα και γαλαζοκίτρινα γυαλιά τις ίδιες φάσεις στο VAR, πήρε παλικαρίσια νίκη με 2 – 0.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος του αντιπάλου του από την αρχή αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει το ταμπούρι του Κωλοκοτρωνιτσίου και να δημιουργήσει φάσεις ώσπου φτάσαμε στο 35’ και στη φάση που σημάδεψε το ματς, όταν σε μια αμφισβητούμενη φάση ο Ελ Καντουρί φάνηκε να ανατρέπεται εντός περιοχής χωρίς να δίνεται και ούτε καν να εξετάζεται πέναλτι και στη συνέχεια, μετά από έλεγχο VAR, ο Μαροκινός να αποβάλλεται για χτύπημα στον Σουάρεθ εκτός φάσης αφού διαιτητής και VARίστας κάναν μούχτι το τράβηγμα και το χτύπημα του Ισπανού Καραγκιόζη που προηγήθηκε με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση.

Ο Δικέφαλος αν και με παίκτη λιγότερο ανέβασε ρυθμό στο 2ο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Σβαμπ στο 52′ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 57′ είχε δοκάρι μετά από σέντρα - σουτ του Ζίβκοβιτς. Στο 63′ καταγράφηκε η μοναδική ευκαιρία του Αστέρα όταν το σουτ του Ρεγκίς από πολύ καλή θέση εντός περιοχής έφυγε λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Π.Α.Ο.Κ. άνοιξε το σκορ, όταν ο Τζόλης με προσωπική προσπάθεια και εξαιρετικό δυνατό διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Ο “μικρός” ήταν πρωταγωνιστής και στο 69′ όταν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πασαλίδη, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ζίβκοβιτς κάνοντας ψύχραιμα το 2-0, το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αποψινού αγώνα με τον Φωτιά και τον Κουμπαράκη να εκτίθενται κι άλλο ως την λήξη του ματς όταν δεν απέβαλαν για εκτός φάσης χτύπημα τον Τασουλή έχοντας πράξει νωρίτερα κάτι ανάλογο με τον Ελ Καντουρί.

Ακολουθεί το, δυστυχώς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ματς με τη Γρανάδα την Πέμπτη στις 19:55 στην Τούμπα.

Μια μέρα νωρίτερα οι γνωστές πουτάνες της καλαθόσφαιρας οι οποίες έχουν βυθίσει το άθλημα στην ανυποληψία με εκφραστή τους αυτή την φορά τον Καρακατσούνη αποφάσισαν με το “έτσι θέλω” να στερήσουν από τον Π.Α.Ο.Κ. τη δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης στο ΟΑΚΑ οδηγώντας τον στην ήττα από την ΑΕΧ με 85 – 84. Πιο συγκεκριμένα, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 85 – 81, ο Λαβ ευστοχεί σε τρίποντο και του γίνεται ίσως το πιο καταφανέστατο φάουλ όλων των εποχών μπροστά στα μάτια του διαχρονικού σιχάματος που ακούει στο όνομα Καρακατσούνης, ο οποίος κάνει ότι δεν το βλέπει προς τέρψιν των χάρτινων χαϊδεμένων της ΕΟΚ και μη σεβόμενος για άλλη μια φορά τον ιδρώτα των παικτών μας οι οποίοι επί 2 χρόνια τώρα δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν εκτός έδρας νίκη ενώ οι ομορφιές στο υπέροχο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ έχουν ξεκινήσει ήδη. Καλύτεροι για την ομάδα μας η οποία βίωσε ακόμα μια κλοπή στην ιστορία της οι Κακλαμανάκης, Γκρίφιν, Κονατέ και Λονγκ με 15, 16, 12 και 9 πόντους αντίστοιχα με τον τελευταίο να έχει προσφορά και στο αμυντικό κομμάτι. Ακολουθεί την Τετάρτη στις 20:00 το must win παιχνίδι απέναντι στην Λάρισα στο Παλατάκι γιατί χρήσιμες είναι οι καλές εμφανίσεις αλλά καιρός να έρθουν και οι νίκες είτε το θέλουν είτε όχι οι γκρίζοι λύκοι που λυμαίνονται το άθλημα.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας