μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Αυτοκτονία S94e04 και αποκλεισμός – Ομόνοια – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 1
[συντάχθηκε από George στις 04-12-2020, 01:19]

Κατώτερος των περιστάσεων ο Π.Α.Ο.Κ. και με κακή νοοτροπία, καθώς μάλλον κάποιοι φάγανε παπά ότι θα κέρδιζαν εύκολα σήμερα, ηττήθηκε από την δήθεν αδιάφορη Ομόνοια με 2 -1 και αποχαιρέτησε φτηνά την Ευρώπη για φέτος.

Η ομάδα μας δυστυχώς δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή και αφού οι Κύπριοι απείλησαν δύο φορές από νωρίς, στο 9ο λεπτό κατάφεραν να βρουν δίχτυα όταν ο Κακουλής εκμεταλλεύτηκε την κακή λειτουργία της άμυνας και την ασθενή απόκρουση του Ζίβκοβιτς σε σουτ του Σενέ, πήρε το ριμπάουντ και έκανε εύκολα το 1-0. Μετά το 20λεπτο ο Δικέφαλος αποφάσισε να εμφανιστεί στο χορτάρι και στο 23’ ο Ζίβκοβιτς είχε ένα καλό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 35′ μετά από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Κρέσπο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 39′ όταν μετά από υπέροχη συνεργασία Ζίβκοβιτς - Ελ Καντουρί η μπάλα κατέληξε στον Τζόλη που με πλασέ έκανε το 1-1. Λίγο μετά ο Πόουσον αποφάσισε να κάνει αισθητή τη θλιβερή παρουσία του αρνούμενος πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σφιντέρσκι με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Π.Α.Ο.Κ. να κυριαρχεί αλλά να χαρακτηρίζεται από φλυαρία. Στο 47′ ο Ελ Καντουρί μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ τρία λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος του Κρέσπο σε αντεπίθεση της Ομόνοιας έφερε τον Σενέ μόνο με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ και στην επαναφορά ο Τζιονής σούταρε αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ξανά και η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι. Στο 55′ ο Μουργκ απείλησε με σουτ που απέκρουσε ο Φαμπιάνο και στην επαναφορά ο Σφιντέρσκι δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής, ενώ στο 68′ ο Τζόλης αστόχησε από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ. Κι ενώ η ομάδα μας πίεζε ένα τραγικό λάθος του Ελ Καντουρί το οποίο το ολοκλήρωσε με δεύτερο λάθος κάνοντας πέναλτι στη συνέχεια της φάσης οδήγησε στο τελικό 2 – 1 μετά την εύστοχη εκτέλεση του από τον Γκόμεζ, σκορ που ήταν και η ταφόπλακα για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Π.Α.Ο.Κ.

Ακολουθεί το εντός έδρας ματς της Κυριακής στις 17:15 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας