μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Όμορφα, λιτά και απέριττα πέρασε και από την Λαμία – Λαμία – Π.Α.Ο.Κ 0 – 2
[συντάχθηκε από George στις 29-11-2020, 23:07]

Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε αυτό που έπρεπε στην Λαμία μεταξύ δύο απαιτητικών Ευρωπαϊκών ματς και πέρασε με επαγγελματική εμφάνιση από τη Φθιώτιδα επικρατώντας με 2 – 0 της τοπικής ομάδας η οποία για άλλη μια φορά βαρούσε στο ψαχνό ενώ με τα ΠΟΚεμον ανοίγει παραδοσιακά τα πόδια της.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 12’ όταν ο Καντουρί έβγαλε μαγική κάθετη μπαλιά στον Ουαγκέ, ο οποίος σέρβιρε στον Τζόλη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Ο Μούργκ στο 29’ δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση όταν μπήκε σφήνα σε μια διεκδικήσιμη μπαλιά εντός μεγάλης περιοχής για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό όταν ο Μανούχος μετέτρεψε την γροθιά – πέναλτι στο πρόσωπο του Ίνγκασον από τον Επασί σε επιθετικό φάουλ την ίδια ώρα που μάλλον ο Κουμπαράκης στην οθόνη του VAR έβλεπε λευκά polo να περνούν με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει την ομάδα μας προηγούμενη με 1 – 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. όταν ο Τζόλης αστόχησε μόνος μέσα στη μικρή περιοχή σε απ ευθείας σουτ μετά από σέντρα του Μούργκ για να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας μας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ο Βιερίνια στο 64’. Στο 75’ η Λαμία έχασε τη μία και μοναδική ευκαιρία της στο ματς όταν ο Βασιλόγιαννης από πλάγια θέση εντός περιοχής δεν κατόρθωσε καν να βρει εστία ενώ στη συνέχεια Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς και Ουαγκέ είτε δεν ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια είτε νικήθηκαν από τον Επασί με αποτέλεσμα το 2-0 υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. να αποτελέσει το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 22:00 ο τελικός για το Europa League στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια.

Υ.Γ.: Κερασάκι στην τούρτα του σημερινού απογεύματος το πετσόκομμα του Πάμπλο, ο οποίος είπε το αυτονόητο που βλέπει και ένα παιδάκι, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει συνεχώς τελικούς και οι άλλοι φιλικά, χωρίς να κατονομάσει και τα μυγιασμένα αδελφάκια Τρούμπας και Οσίας Ξένης ξεμπροστιάστηκαν μόνα τους...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας