μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Σκωτσέζικο ντουζ στην Ολλανδία – Αϊντχόφεν – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 2 - Συνεχίζουμε καθώς όλα είναι στα πόδια της ομάδας μας
[συντάχθηκε από George στις 27-11-2020, 02:36]

Αν και ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε μια καταπληκτική εκκίνηση στο ματς στην Ολλανδία και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 13ο λεπτό δεν κατάφερε να αντέξει τόσο λόγω του καταιγιστικού ρυθμού των Ολλανδών όσο και λόγω της έλλειψης κλασσικού αριστερού μπακ και ηττήθηκε με 3-2.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ροντρίγκο βρήκε με σέντρα τον Τζόλη, αυτός σούταρε, η μπάλα βρήκε και στον Βαρέλα και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 0 – 1. Η Αϊντχόφεν είχε απάντηση και στο 10' ισοφάρισε, ωστόσο ο Μάλεν υποδείχθηκε, λανθασμένα, σε θέση οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα, Α. Ζίβκοβιτς και Σβαμπ συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος βρήκε τον Τζόλη και ο νεαρός σούταρε με τη μια για το 0 - 2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Δικέφαλο. Δυστυχώς όμως, η Αϊντχόφεν χτυπούσε συνεχώς στην έλλειψη μας στο αριστερό άκρο και στο 20’ κατάφερε να μειώσει με τον Γκάπκο να σουτάρει από πλάγια θέση, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς σημειώνοντας το 1 – 2 το οποίο αποτέλεσε και το σκορ του ημιχρόνου παρά την πίεση που δέχτηκε η ομάδα μας ως το σφύριγμα της λήξης αυτού.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αϊντχόφεν εξίσου πιεστική και στο 50’ ο Γκάπκο βρήκε τον Μαντουέκε κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς ισοφαρίζοντας σε 2 – 2. Δυστυχώς, τρία λεπτά αργότερα, οι Ολλανδοί πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή, με τον Ζάχαβι να σουτάρει εντός περιοχής και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει αρχικά αλλά με τον Μάλεν να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Από εκείνο το σημείο και μετά η Αιντχόφεν οπισθοχώρησε, ο Π.Α.Ο.Κ. πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την Ολλανδική εστία με το 3-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ξεκάθαρα στα πόδια των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. καθώς με 2 νίκες θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση ενώ με συνδυασμό νορμάλ αποτελεσμάτων πιθανόν να αρκούν και οι 4 βαθμοί. Προέχει όμως, σε κάθε περίπτωση ο τελικός της Κυριακής στις 17:15 με αντίπαλο την Λαμία στην τοπική πόλη..

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας