μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Άλλη μια καρυδάτη ανατροπή – Π.Α.Ο.Κ. - Γαύρος Ηπείρου 2 – 1 – Πάλεψε το μπάσκετ αλλά λύγισε στην Πάτρα – Προμηθέας – Π.Α.Ο.Κ. 83 – 80
[συντάχθηκε από George στις 23-11-2020, 02:11]

Για ακόμα ένα ματς ο Π.Α.Ο.Κ. δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου του, για ακόμα ένα ματς η ομάδα πάλεψε ως το τέλος και πήρε το τρίποντο που δικαιούταν επικρατώντας με 2 – 1 του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος τελευταία ακούει και στο Γαύρος Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ βραχύκυκλωσε την ομάδα μας πιέζοντας ψηλά προκαλώντας της αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν στο 31ο λεπτό ο Ροντρίγκο έκανε τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα σε κομβικό σημείο με τον Λέο να ανεβαίνει από τα αριστερά, να ξεπερνάει τον Βαρέλα και να σπάει τη μπάλα στον Εραμούσπε ο οποίος σε κενή εστία, μιας και ο Ζίβκοβιτς είχε βγει για να σταματήσει τον Λεο, ο οποίος έκάνε το 0-1. Ο Δικέφαλος έβγαλε άμεσα αντίδραση αλλά στο 38' ο Χουτεσιώτης πραγματοποιώντας πιθανότατα την επέμβαση της καριέρας του στέρησε το πρώτο γκολ καριέρας του Εσίτι, που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με το 0-1 να αποτελεί και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Νωρίς στο 2ο ημίχρονο, στο 50’ ο Ζίβκοβιτς προειδοποίησε και δύο λεπτά αργότερα ξανασούταρε με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει σε πρώτο χρόνο αλλά στην επαναφορά να βλέπει τον Σφιντέρσκι να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του γράφοντας το 1 – 1. Στο 57' ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες, με τον σκόρερ του Εραμούσπε να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπίσεσβαρ. Η πίεση της ομάδας μας έγινε πλέον ασφυκτική με τον Ζίβκοβιτς και τον Σβιντέρσκι να μη μπορούν να σκοράρουν με σουτ και προβολή αντίστοιχα και τον Τζόλη να έχει δοκάρι μετά από όμορφο συνδυασμό. Η λύτρωση για τον Δικέφαλο ήρθε στο 91’ όταν ο Σβαμπ εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Τσόλακ να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Κρέσπο τη δεύτερη και τον Καντουρί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με ένα γυριστό σουτ σημειώνοντας το 2-1 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αποψινού ματς.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 22:00 το κομβικό ματς απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για τους ομίλους του Europa League.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. έπεσε μαχόμενος στην Πάτρα όπου γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Προμηθέα με 83-80 εξαιτίας ενός μπλακάουτ στο τελευταίο τρίλεπτο του ματς το οποίο είχε φέρει στα μέτρα του. Κορυφαίοι για την ομάδα μας, ο Τσαλμπούρης με 15 πόντους, όσους είχε και ο Τέρνερ ενώ μοιραίος ήταν ο Λαβ που είχε μεν 14 χάνοντας όμως όλα τα κρίσιμα σουτ την ίδια ώρα που ο Γκρίφιν είχε 9 όντας όμως πολύ άστοχος έχοντας 3/13 σουτ. Ακολουθεί μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των παραθύρων της ΦΙΜΠΑ και επανερχόμαστε στην ενεργό δράση αντιμετωπίζοντας την ΑΕΧ στις 5/12 στην Αθήνα.

Τέλος, εν μέσω πανδημίας, σπουδαία και άνετη πρόκριση πήραν τα κορίτσια μας στο χάντμπολ στους “16” του EHF Cup επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι της αντιπάλου τους από τη Μάλτα άνετα με 36 – 8.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας