μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η δουλειά έγινε παρά τις προσπάθειες του πουτανογεννήματος δεύτερης γενιάς και του μεγαλύτερου κομπλεξικού εν ζωή στην χώρα – Απόλλων Σμύρνης – Π.Α.Ο.Κ. 1 - 3
[συντάχθηκε από George στις 09-11-2020, 02:06]

Σε ένα ματς εκ προοιμίου δύσκολο με αντίπαλο την κούραση, ένα πουτανογέννημα δεύτερης γενιάς με σφυρίχτρα και τον μεγαλύτερο εν ζωή κομπλεξικό με μουστάκι στη χώρα ο Π.Α.Ο.Κ. πήρε αυτό που ήθελε και δεν ήταν άλλο από το τρίποντο περνώντας από την Ριζούπολη επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3 – 1 κερδίζοντας χρόνο και ηρεμία ώστε ο νέος προπονητής να δουλέψει στην επικείμενη διακοπή.

Με το ματς μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό όταν βγήκε άψογα στην κόντρα μετά από κόρνερ των γηπεδούχων και ο Σβαμπ έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά-ασίστ στον Σφιντέρσκι ο οποίος πλασάροντας υπέροχα μετά από κούρσα έγραψε το 0 – 1.

Στο 23’ ο Δικέφαλος θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο ματς καθώς κέρδισε πέναλτι όμως το VAR ανακάλυψε ότι μια τρίχα του Ζίβκοβιτς ήταν off side και πήρε πίσω την απόφαση του Παπαπέτρου. Στο 29' ο Απόλλωνας απείλησε την εστία του Ζίβκοβιτς με τον Ιωαννίδη να παίρνει μία κεφαλιά μετά από στημένη μπάλα αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε στα τέλη του ημιχρόνου όμως τα σουτ του Σβαμπ και του Ίνγκασον αποκρούστηκαν από τον Βέρχουλστ με το 0 – 1 να αποτελεί το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ο Ζίβκοβιτς σκόραρε αλλά το γκολ του δε μέτρησε ως οφσάιντ ενώ ο Απόλλωνας απείλησε στο 62' με τον Τσιλούλη αλλά και με τον Ζίβκοβιτς να έχει απάντηση κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη ένα λεπτό αργότερα όταν ο ίδιος παίκτης από εκτέλεση κόρνερ βγήκε στο πρώτο δοκάρι κσι με προβολή ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 72’ το σουτ του Σφιντέρσκι αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων για να φτάσουμε στο 75’ όταν ο στημένος σαν τον πατέρα του πρέπει να ήταν ο μόνος άνθρωπος στην υφήλιο ότι ο Λισγάρας πάτησε τον Σφιντέρσκι εντός περιοχής, ευτυχώς το VAR τον διόρθωσε , αυτός ήθελε να το δει και μόνος του και αφού το είδε σαν κλαμένο μουνί έδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο ευτυχέστερα ο Σβαμπ εκτέλεσε εύστοχα σημειώνοντας το 1 – 2. Ο Απόλλωνας συνέχισε να απειλεί μόνο από στημένες φάσεις που του παρείχε αφειδώς το σίχαμα που κληρονόμησε την ιδιότητα αυτή από τον πατέρα του για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο Μπρούτσιτς χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του εντός περιοχής με τον Αουγκούστο να αναλαμβάνει ιτην εκτέλεση του πέναλτι που υποδείχθηκε και να διαμορφώνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Φυσικά με την λήξη του ματς για να χαλαρώσουμε από την ένταση ανέλαβε δράση ο πιο κομπλεξικός μουστακαλής του πλανήτη, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος είχε παράπονα από το VAR στον απόηχο της καλύτερης πιθανώς διαιτησίας που είχε ο Απόλλωνας τα τελευταία 625 χρόνια. Ακολουθεί την Κυριιακή 22/11 στις 19:30 η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (παράρτημα Ηπείρου της Τρούμπας) στην Τούμπα.

Κλείνουμε με δύο λόγια για το αγαπημένο μας μπασκετάκι. Το ρόστερ της ομάδας αλλά και η βάσιμη μεν δικαιολογία περί μη ύπαρξης ρυθμού λόγω των αναβολών δεν μπορεί να δικαιολογήσει την κάκιστη εικόνα που έχει η ομάδα ειδικότερα στην άμυνα και η οποία την οδήγησε και στην αποψινή ήττα από τον βάζελο με 96 – 67. Απαιτείται άμεση βελτίωση και μάλιστα σημαντική για να μπούμε στον ίσιο δρόμο ως ομάδα.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας