μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η καύλα επέστρεψε στην Τούμπα – Π.Α.Ο.Κ. - PSV Αϊντχόφεν 4 - 1
[συντάχθηκε από George στις 06-11-2020, 06:32]

Ένας μαγικός Π.Α.Ο.Κ. στο δεύτερο ημίχρονο διέσυρε, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ, την Αϊντχόφεν στην Τούμπα με 4-1 επιβεβαιώνοντας αυτό που υποπτευόμασταν όλοι, ότι η καύλα επέστρεψε στην Τούμπα.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον Π.Α.Ο.Κ. καθώς το ασφυκτικό πρέσινγκ των Ολλανδών τον βραχυκύκλωσε κι έτσι στο 3' ο Μάλεν έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά, με τον Ζίβκοβιτς να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει, ενώ στο 20' η λάθος εκτίμηση του Βαρέλα αρχικά και το ατυχές μαρκάρισμα του Σβαμπ εντός περιοχής στον Μάλεν οδήγησαν στον καταλογισμό του πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ζάχαβι πραγματοποιώντας το 1-0 για τους Ολλανδούς το οποίο αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου καθώς στο 41' ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε σουτ του Ζάχαβι απο θέση τετ α τετ ενώ η ομάδα μας δεν απείλησε ουσιαστικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο εμφανίστηκε ο τυφώνας Π.Α.Ο.Κ.. Μόλις στο 47ο λεπτό ο Τζόλης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ζίβκοβιτς σούταρε και ο Σβαμπ έβαλε σωστά το πόδι του από κοντά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 56' ο Σφιντέρσκι έκλεψε τη μπάλα, την πάσαρε στον Σβαμπ, ο οποίος την γύρισε στον Α. Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο να τριπλάρει και να σουτάρει στην κλειστή γωνία για το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 58’, ο Τζόλης μετά από εκπληκτική κούρσα έπιασε ένα άψογο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μβογκό γράφοντας το 3-1.

Στο 66’ άλλη μια έξοχη μετάβαση από τον Δικέφαλο με τελική κατάληξη στη φάσης τον Σβαμπ να πασάρει στον Ζίφκοβιτς, ο οποίος με τελείωμα καρμπόν με την φάση του δεύτερου γκολ σκοράρει το τέταρτο σημειώνοντας το 4-1 το οποίο αποτέλεσε το τελικό σκορ του αποψινού ματς καθώς στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Τζόλη από οριακή θέση οφ σαϊντ σύμφωνα με τον βοηθό διαιτητή.

Με τη νίκη αυτή ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε τους 5 βαθμούς στον όμιλο ευρισκόμενος 2 βαθμούς πίσω από τη Γρανάδα και 2 βαθμούς μπροστά από την Αϊντχόφεν.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 17:15 το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας