μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Επιστροφή στις νίκες και στην καλή ψυχολογία – Παναιτωλικός – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 3
[συντάχθηκε από George στις 01-11-2020, 22:57]

Έστω και δυσκολότερα από ότι δικαιούταν ποδοσφαιρικά και θα έπρεπε ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας με 3 – 1 του τοπικού Παναιτωλικού ο οποίος για κάποιο λόγο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει το ματς αυτό σαν τελικό Μουντιάλ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς με μια ορμή που μας είχε λείψει ομολογουμένως και μόλις στο 4' ο Βαρέλα άγγιξε το 0-1 αλλά ο Κνετ έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι την κεφαλιά του ενώ στο 13' ο Μουργκ σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από ωραία συνεργασία των Γιαννούλη και Τζόλη. Στο 17' ο Δικέφαλος απείλησε με τον Τζόλη αυτή την φορά με τον Κνετ να έχει και πάλι απάντηση όμως ένα λεπτό αργότερα ο Σβαμπ έκανε ωραία σέντρα και ο Σφιντέρσκι με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Παναιτωλικού με το 0-1 να αποτελεί το σκορ του πρώτου ημιχρόνου χωρίς η ομάδα μας να απειληθεί ούτε στο ελάχιστο, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο που μόνο ο Τζήλος ξέρει, να έχει φορτωθεί με 3 κίτρινες κάρτες πιθανώς για τα μόλις 3 φάουλ που έκανε στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε χάνοντας μέτρα στο γήπεδο από τον αντίπαλο του αλλά και πάλι χωρίς να απειλείται ώσπου στο 53΄ο Ίνγκασον χωρίς λόγο στη γωνία της μεγάλης περιοχής πέφτει πάνω στον έτσι κι αλλιώς μαρκαρισμένο Αριγίμπι και ο Τζήλος άλλο που δεν θέλει να δείξει το σημείο του πέναλτι το οποίο ανέλαβε ο παθών και νικώντας τον Ζίφκοβιτς έγραψε το 1-1. Στο 62ο λεπτό ο Σφιντέρσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 καθώς η γυριστή κεφαλιά του πέρασε άουτ και μερικά λεπτά αργότερα ο Κνετ είπε διπλό “όχι” σε Ζίβκοβιτς αρχικά και Τσόλακ στη συνέχεια. Αν και κουρασμένος ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί για το τρίποντο και δικαιώθηκε στο 88’ όταν ο Νινούα εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ και γράφοντας το 1 – 2.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν Καρασαλίδης χρησιμοποίησε εντός περιοχής το χέρι του σε σουτ του Μουργκ και ο Τσόλακ εκτέλεσε το πέναλτι που υποδείχθηκε ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:55 το πιθανώς κομβικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ματς με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στην αλητεία του σπίκερ Παπαβασιλείου ο οποίος αντί να σταθεί στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Νινούα και στο σπάνιας ομορφιάς γκολ που επιτεύχθηκε προτίμησε να κάνει πολλαπλές αναφορές στη θέση του Κνετ κάτω από τα δοκάρια ενώ μιλάμε για άπιαστο χτύπημα στο πλαϊνό δίχτυ και για τον κορυφαίο παίκτη του Παναιτωλικού σήμερα. Δυστυχώς οι ελπίδες που υπήρχαν ότι μετά τη νέα συμφωνία με τη Nova αυτή θα έπαυε να είναι φερέφωνο του γαύρου όπως ήταν παλιότερα αποδείχτηκαν φρούδες.

 


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας