μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Καλύτερος και από την 2η της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και πάλι δεν πήρε αυτό που άξιζε – Γρανάδα – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 0
[συντάχθηκε από George στις 30-10-2020, 02:06]

Για ακόμα ένα παιχνίδι φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του κι ας ήταν αυτή η δεύτερη της κατάταξης της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Γρανάδα. Για ένα ακόμα παιχνίδι ατυχία και αναποτελεσματικότητα μας οδήγησαν στην ισοπαλία, χωρίς σκορ αυτή τη φορά.

Καλύτερος από την αρχή ο Π.Α.Ο.Κ. και η πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 11ο λεπτό όταν μετά από φάουλ που κέρδισε ο Μουργκ, έγινε το γέμισμα από τον Α. Ζίβκοβιτς και για εκατοστά ο Σβαμπ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ο Σβαμπ εκτέλεσε το κόρνερ και σημάδεψε τον Βαρέλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον στόπερ του Δικεφάλου να κερδίζει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Π.Α.Ο.Κ. συνέχιζε να είναι η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο και στο 29ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν ο Σβαμπ στάθηκε άτυχος αφού είδε το πλασέ του στην κίνηση μετά από σέντρα του Ίνγκασον να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ρουί Σίλβα. Στο 32’ εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Γρανάδα στο γήπεδο με τον Ματσίς να σουτάρει και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει ενώ στο 41’ η επέλαση του Ίνγκασον κατέληξε σε άστοχο σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώνει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 51’, η Γρανάδα έχασε τη μόνη αξιοσημείωτη ευκαιρία της όταν ο Γκοναλόν με γυριστή κεφαλιά ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς να αποκρούσει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια και πάλι ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος και απείλησε ξανά στο 84’ αλλά το πλασέ του Σφιντέρσκι ήταν αδύναμο ενώ και το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 88’ εξουδετερώθηκε από τον Σίλβα ώσπου φτάσαμε στο 91ο λεπτό για να μάθουμε ότι για την Uefamafia ότι αν ένας παίκτης γκρεμίσει εντός περιοχής αντίπαλο ο οποίος έχει τσιμπήσει την μπάλα δεν δίνεται πέναλτι εφόσον ο επιτιθέμενος φοράει φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. ενώ μόνο κάποιος σεναριογράφος επιστημονικής φαντασίας μπορεί να δώσει πειστική απάντηση για τον λόγο που δεν υπάρχει VAR σε μια τέτοια διοργάνωση.

Σαν να μην έφτανε ότι το δικό μας ματς έληξε παραδόξως 0 – 0, 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του άλλου παιχνιδιού του ομίλου η Αϊντχόφεν σκόραρε στην Κύπρο αποδρώντας με το διπλό.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 17:15 το σπουδαίας σημασίας ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο οποίο λογικά στον πάγκο τη ομάδας μας θα κάθεται ο Πάμπλο Γκαρσία.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας