μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Στο ίδιο έργο θεατές και νέα απώλεια βαθμών – Π.Α.Ο.Κ. - Ομόνοια 1 – 1
[συντάχθηκε από George στις 23-10-2020, 01:05]

Σε ένα ακόμη φετινό ματς ο Π.Α.Ο.Κ. είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας έναντι της αντιπάλου του, πολύ περισσότερες τελικές όμως πέταξε άλλους δύο βαθμούς αυτή την φορά στο Europa League, μένοντας στο 1 – 1 με την Ομόνοια στην Τούμπα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο στο 5ο λεπτό απείλησε αλλά το σουτ του Τσόλακ από καλή θέση μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνο. Στο 11′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ κατέληξε λίγο άουτ γα να φτάσουμε στο 16’ για να ξαναβιώσουμε την συνήθεια που έγινε λατρεία φέτος, δηλαδή την Ομόνοια να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε με τον Μποτεάκ με κοντινό πλασέ σε μια φάση που όλη η άμυνα της ομάδας μας συνελήφθη κοιμώμενη. Ο Π.Α.Ο.Κ. συνέχιζε να έχει την άκαρπη υπεροχή όμως δεν κατάφερε να απειλήσει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με την μόνη αξιοσημείωτη ευκαιρία να καταγράφεται για την Ομόνοια στο 41’ όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Δικεφάλου το σουτ του Παπουλή κατέληξε άουτ.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο όταν σε διάστημα τριών λεπτών (51′-54′), ο Τσόλακ έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 56’ όταν μετά από συνεργασία Ζίβκοβιτς, Σβαμπ και Μουργκ, ο τελευταίος έκανε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής το 1-1.

Στο 60′ ο Ζίβκοβιτς έσωσε τον Π.Α.Ο.Κ. σε τετ α τετ του Τζιόνη ενώ στο 65’ και στο 69’ Μουργκ και Σβαμπ έστειλαν την μπάλα άουτ σουτάρωντας από καλές θέσεις. Στο 85' ο Σβαμπ σούταρε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Φαμπιάνο είχε απάντηση στην προβολή του Αυστριακού από πλεονεκτική θέση με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος και να σφραγίζει την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γρανάδα, την οποία αντιμετωπίζουμε την επόμενη Πέμπτη στις 22:00 στην Ισπανία, επικράτησε με 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Κλείνοντας ας εκφράσουμε την ελπίδα μας να έχει γίνει αντιληπτό ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτηωση και να υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για παιχνίδια σαν το σημερινό, τα οποία θα αποτελούν και την πλειοψηφία των ματς στο σύνολο της σεζόν.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας