μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Άλλοι 2 βαθμοί πεταμένοι απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο – ΑΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 1
[συντάχθηκε από George στις 19-10-2020, 02:01]

Ο Π.Α.Ο.Κ., σε μια ακόμα φετινή αναμέτρηση - μαγική εικόνα μεταξύ των όσων βλέπαμε στο χορτάρι και όσων έγραφε ο πίνακας του αποτελέσματος, βρέθηκε πίσω στο σκορ για 89 λεπτά από τη μία και μοναδική φάση που δημιούργησαν οι χάρτινοι, ισοφάρισε τελικά στο 89’ και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90 + 6’ για να πάρει το τρίποντο που άξιζε σε ένα ομολογουμένως πολύ Π.Α.Ο.Κ. ματς.

Ο Π.Α.Ο.Κ. κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 9ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και πάσαρε στον Τσόλακ ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Μάτος πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τσιντώτας είπε "όχι" στον Τζόλη και στην αμέσως επόμενη φάση, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σάκχοφ εντός περιοχής, αλλά ο Στίλερ δεν είδε κάτι αντικανονικό και το VAR δεν επενέβη για να φτάσουμε στο 21’ όταν ο Ζίφκοβιτς σούταρε και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Σαν να μην έφταναν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στο 23’, στη μόνη στιγμή που οι χάρτινοι πέρασαν το κέντρο, ο Ανσαριφάρντ βρήκε δίχτυα μετά την κάθετη πάσα του Τάνκοβιτς κάνοντας το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Τζόλης ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ εντός περιοχής αλλά εκεί ο VAR επενέβη και ακύρωσε το γκολ για χέρι που προέκυψε από κόντρα. Στο 28’ πάλι, το VAR προτίμησε να μείνει βουβό και να μην υποδείξει το πέναλτι που έκανε ο Κρίστιτιτς στον Ζίφκοβιτς και το οποίο δεν είδε ο τυφλός και με κίτρινα γυαλιά απόψε Στίλερ με το ημίχρονο να λήγει με 1-0 υπέρ της ΑΕΧ.


Και το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μονόλογο για τον Π.Α.Ο.Κ. απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε σαν πραγματικά πολύ μικρή ομάδα ταμπουρωμένη στο ένα τρίτο της και στο 51′ το σουτ του Μάτος έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Σβαμπ στο 57′. Στο 77′ ο Σφιντέρσκι αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 88’ ο Μπίσεσβαρ αστόχησε επίσης σε κεφαλιά εξ επαφής για να φτάσουμε στο 89′ όταν ο Ολλανδός σέντραρε, ο Σφιντέρσκι κέρδισε την πρώτη κεφαλιά και ο Μουργκ με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1 ώσπου στο 90 + 6’ παραλίγο να αποδοθεί δικαιοσύνη όμως ο Τσιντώτας έβγαλε με την φτέρνα το σουτ του Σφιντέρσκι σε φάση που ο Πολωνός μαζί με τον Τσόλακ βρέθηκαν σε θέση τετ α τετ και δεν μπόρεσαν να τελειώσουν την φάση.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:55 το, αν και πρώτο, κομβικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Ομόνοια στην Τούμπα στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Με την αγωνιστική δράση να έχει αρχίσει σε όλα τα αθλήματα πλην των παλινωδιών στο μπάσκετ όπου έχει παιχτεί ένα ματς Κυπέλλου όλο κι όλο μόνο περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε για την παρουσία όλων των τμημάτων του Δικεφάλου και αυτή τη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα το βόλλεϋ αντρών πέρασε στο final 4 του Λιγκ Καπ με δύο νίκες επί της γριάς και του Φιλίππου Βέροιας στη Βέροια, αμφότερες με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν και οι κοριτσάρες μας, στο ίδιο άθλημα, επί της Θέτιδας Βούλας. Σπουδαία νίκη και για το πόλο του Π.Α.Ο.Κ. το οποίο πέρασε με 12-7 από την Γλυφάδα πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν ενώ τόσο το χάντμπολ αντρών όσο και των γυναικών συνέχισαν με νίκες. Οι μεν άντρες επέστρεψαν με το διπλό από τη Βέροια επί του τοπικού Φιλίππου τον οποίον κέρδισαν με 32-29 ενώ τα κορίτσια συνέτριψαν την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 43-22. Τέλος, το γυναικείο μπάσκετ, παρά την έλλειψη της ψηλής Αμερικανίδας μας, επικράτησε του βάζελου με 76 – 72 στο Παλατάκι την ίδια ώρα που συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. σε μια προσπάθεια στην οποία πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα της φέτος.


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας