μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Το ζητούμενο που ήταν η νίκη ήρθε, το καμπανάκι όμως ήχησε και ελπίζουμε να ακούστηκε – Π.Α.Ο.Κ. - ΟΦΗ 3 – 0
[συντάχθηκε από George στις 05-10-2020, 02:02]

Ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο στην έναρξη του αποψινού ματς και το αποτέλεσμα θα μπορούσε άνετα να είναι 3-0 πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Στη συνέχεια το ματς έγινε ισορροπημένο για να φτάσουμε στο τελευταίο τέταρτο στο οποίο ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος την κούραση της ομάδας μας. Αφού δεν το έκανε, ο Σφιντέρσκι θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του και με δύο γκολ έγραψε το 3-0 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την εστία του Βάτερμαν, με τον Τσόλακ να σουτάρει από πλάγια θέση στο 2’ και τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να είναι σε ετοιμότητα παραχωρώντας κόρνερ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μάτος σημάδεψε το δοκάρι του ΟΦΗ με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η ομάδα μας βρήκε το γκολ που επιζητούσε με μανία στο 8ο λεπτό, με τον Καντουρί να σκοράρει μετά από άψογο συνδυασμό όλης της ομάδας και ασίστ από τον Σβαμπ σημειώνοντας το 1-0 με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ισορρόπησε και στο 36’ το σουτ του Ναμπί σταμάτησε στο δοκάρι του Ζίφκοβιτς
ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σβαμπ νικήθηκε από τον Βάτερμαν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με το ημίχρονο να λήγει με 1-0 καθώς ο ανεκδιήγητος Τζοβάρας σφύριξε την λήξη 36 δευτερόλεπτα μετά το 45 και ενώ οι παίκτες μας βγαίνανε με υπεραριθμία επικίνδυνα στην αντεπίθεση.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Π.Α.Ο.Κ. είχε δύο καλές στιγμές με Ζίβκοβιτς και Πέλκα για να απειλήσει με τη σειρά του με δυνατό σουτ ο Ναμπί στο 57’ και αφού ο αληταράς Τζοβάρας χαρίστηκε 3 φορές στον Σελίμοβιτς ο οποίος δεν αποβλήθηκε για λόγους που βρίσκονται μόνο στο κεφάλι αυτού του τιτάνα της διαιτησίας φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι του ματς με τον ΟΦΗ να απειλεί στο 79’ με τον Γιάννου από πλάγια θέση και τον Ζίβκοβιτς να εξουδετερώνει, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σελίμοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 81′ ο Ναμπί από πλεονεκτική θέση νικήθηκε και πάλι από τον Ζίβκοβιτς ώσπου στο 89΄ ο Σφιντέρσκι σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σβαμπ και δύο λεπτά αργότερα ο Πολωνός και πάλι, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, είδε τον Βάτερμαν εκτός εστίας κι έγραψε από μακριά το 3-0 το οποίο αποτέλεσε το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης.

Παρά τη νίκη θεωρήσαμε ότι το καμπανάκι από την σημερινή αναμέτρηση για το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση σε τουλάχιστον 2 θέσεις θα ηχούσε στους αρμοδίους. Αντ’ αυτού, η βραδινή είδηση ότι επίκειται κι άλλη αποχώρηση 11αδάτου ποδοσφαιριστή εντείνει τον προβληματισμό για το αν η ομάδα θα παρουσιαστεί όσο ετοιμοπόλεμη απαιτείται εν όψει μιας σεζόν με συμμετοχή σε τρεις απαιτητικές διοργανώσεις.

Ακολουθεί μετά τη διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες το ματς απέναντι στην ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ.

Υ.Γ.: Το ημερολόγιο σήμερα έγραφε 4 Οκτώβρη και όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα λόγια δεν έχουν σημασία και η σκέψη και το μυαλό παγώνει στις 4/10/1999 όταν 6 αδέρφια μας έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο για το μεγαλείο του Π.Α.Ο.Κ. Κυριάκο, Χριστίνα, Αναστάσιε, Χαράλαμπε, Γιώργο, Δημήτρη να ξέρετε εσείς μας οδηγείτε από το 99.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας