μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Αδίκησε για άλλη μια φορά τον εαυτό του και αποκλείστηκε – Π.Α.Ο.Κ. - Κράσνονταρ 1 – 2
[συντάχθηκε από George στις 01-10-2020, 02:53]

Όταν θες να πετύχεις κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία σου οφείλεις να είσαι άψογος. Εμείς, ως Π.Α.Ο.Κ., πραγματοποιήσαμε τρομερά λάθη τόσο στον σχεδιασμό (έλλειψη φορ, δεξιού μπακ, τρίτου χαφ) όσο & στην ροή των αγώνων (χαμένο πέναλτι, παραχώρηση πέναλτι χωρίς λόγο, αυτογκόλ) & αποκλειστήκαμε γνωρίζοντας άδικη και κρύα ήττα και σήμερα με 2 -1 από την Κράσνονταρ στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο και στο 16’ ο Ζίβκοβιτς σούταρε διαγώνια από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Σαφόνοβ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Ο Καντουρί δοκίμασε το πόδι του δύο φορές στη συνέχεια αλλά τη μία φορά είδε την μπάλα να περνάει άουτ και την άλλη τον Σαφόνοβ να μπλοκάρει, ενώ στο 34' ο Κρέσπο έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά του σημάδευσε απευθείας τον γκολκίπερ της Κράσνονταρ η οποία δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με το σουτ του Καμπελά να απομακρύνεται από τον Ζίφκοβιτς με το πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα καθώς ένα ακόμα σουτ του Καντουρί στο 45’ μπλοκαρίστηκε από τον Ρώσο τερματοφύλακα.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ανήκε στον Π.Α.Ο.Κ. και πάλι όταν μετά από πονηρή σέντρα του Γιαννούλη ο Πέλκας για ελάχιστα εκατοστά δεν κατάφερε να προλάβει τον Σαφόνοφ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να έρθει η ψυχρολουσία στο 72′ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Μιχαηλίδης προσπάθησε να διώξει ώστε να μην φτάσει η μπάλα στον Μπεργκ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας σημειώνοντας το 0-1. Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Δικέφαλος βρήκε τη δύναμη να ισοφαρίσει όταν ο Σβαμπ εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Καντουρί παίρνοντας την κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ρώσων γράφοντας το 1 – 1. Δύο λεπτά αργότερα όμως το όνειρο της πρόκρισης έσβησε όταν ο Βιλένα σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς και στην επαναφορά ο Καμπελά την έσπρωξε στα δίχτυα για να γράψει το 1-2 που αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Π.Α.Ο.Κ. είσαι και οφείλεις να συνεχίσεις έχοντας μπροστά σου τρεις διοργανώσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στις 18:15 στην Τούμπα με τον ΟΦΗ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας