μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Συνήθως γαμιόταν ο Δίας στις ρεβάνς, ας γαμήθηκε σήμερα στο 1ο ματς και ας είναι μαζί μας στην Τούμπα – Κράσνονταρ – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 1 αντί για διπλό
[συντάχθηκε από George στις 23-09-2020, 06:20]

Όταν σε ένα ματς επιπέδου play off Champions League εκτός έδρας κερδίζεις πέναλτι και δεν το βάζεις και ένα λεπτό πριν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι έχεις δοκάρι δεν μπορείς να είσαι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας αλλά από την αποτελεσματικότητα της. Ελπίζουμε για ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ η τύχη στη ρεβάνς να μη μας γυρίσει την πλάτη για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.

Το ματς ξεκίνησε όπως ακριβώς θα θέλαμε και παρόλο που το μουνόπανο από τη Γαλλία πρέπει να ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν είδε το καταφανέστατο χέρι του Καϊο στο 5’, ο VAR τον ανάγκασε να το δει και η μπάλα στήθηκε στη βούλα του πέναλτι για την ομάδα μας όμως ο Πέλκας το εκτέλεσε καταφανέστατα με έλλειμμα ψυχολογίας και το έστειλε πάνω στον Σαφόνοφ. Στο 14’ σουτ του Πετρόφ από μέσα δεξιά έφυγε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε σουτ του Κλάεσον, ενώ είχε απάντηση και στο 29' σε σουτ του Καμπελά για να φτάσουμε στο 33ο λεπτό όταν ο Πέλκας ολοκλήρωσε με θαυμάσιο πλασέ στην κίνηση τον έξοχο συνδυασμό Γιαννούλη – Ζίφκοβιτς για να γράψει το 0 – 1.

Δυστυχώς πέντε λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης πέφτει άγαρμπα, άκαιρα και χωρίς λόγο στα πόδια του Καμπελά ο οποίος ουσιαστικά δεν είχε καν την κατοχή της μπάλας εντός περιοχής δίνοντας την ευκαιρία στον Τουρπέν που άλλο που δεν ήθελε να δώσει το πέναλτι και στον Κλάεσον να το εκτελέσει κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. εμφανίστηκε ακόμα καλύτερος και η Κράσνονταρ λιγότερο απειλητική και αφού ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε πλασέ του Βάντερσον στο 65’, στο 68’ ο Δικέφαλος είδε και πάλι την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, καθώς μετά από νέα άψογη συνεργασία ο Γιαννούλης γύρισε στον Ελ Καντουρί το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Κρέσπο απέκρουσε ο Σαφόνοβ με το πλαϊνό μέρος του πίσω ποδιού του. Και φυσικά σαν να μην έφτανε αυτό ο Δίας είπε να γαμηθεί για τα καλά και σχεδόν στην επόμενη φάση το κάθετο παιχνίδι των Ρώσων επέφερε αποτέλεσμα με τον Πετρόφ και τον Μπεργκ να συνδυάζονται γρήγορα και τον Σουηδό να δίνει στον Καμπελά που πλάσαρε ουσιαστικά σε κενή εστία για να σημειώσει το 2-1 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην ροή του αγώνα και παρόλο που στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αυτός που έψαξε περισσότερο το γκολ.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 18:30 ο αγώνας με τον Βόλο στην ομώνυμη πόλη πριν την ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με τους Ρώσους στην οποία ελπίζουμε επιτέλους να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας