μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Γκέλα ελέω και ενόψει Ευρωπαϊκού ονείρου – Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 1 – 1
[συντάχθηκε από George στις 19-09-2020, 00:22]

Ο Π.Α.Ο.Κ. εν μέσω σπουδαίας σημασίας Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, με εκτεταμένο rotation και με ελλιπές ρόστερ άφησε δύο βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στον αξιόμαχο Ατρόμητο μένοντας στο 1 – 1.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 12ο λεπτό με το σουτ του Εσίτι να περνάει άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σφιντέρσκι σούταρε εντός περιοχής, με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια και αφού το γκολ του Τζόλη στο 33’ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Σε πιο έντονους ρυθμούς κινήθηκε το δεύτερο ημίχρονο με τον Γιαννώτη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Τζόλη στο 51’ και τον Κιβρακίδη αμέσως μετά να σημαδεύει το δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Στο 56' ο Γιακουμάκης πλάσαρε άουτ σε κενή εστία από αρκετά πλάγια θέση κι ένα λεπτό αργότερα ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας με δυνατό σουτ από σημείο του πέναλτι μετά από ασίστ του Γιαννούλη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του και αφού ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε τον Γιακουμάκη και ο Ραμπέγιο έχασε μια καλή ευκαιρία φτάσαμε στην άτυχη στιγμή του 77’ όταν ο Ενσικουλού έκανε ένα παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά κι ο Μιχάι στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας σημειώνοντας το 1 – 1 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας να φτάσει στη νίκη ως το τέλος.

Ακολουθεί το σπουδαίο ματς απέναντι στην Κράσνονταρ το βράδυ της Τρίτης στην Ρωσία στις 22:00.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας