μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Γι’ αυτό Π.Α.Ο.Κ. παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη – Π.Α.Ο.Κ. - Μπενφίκα 2 – 1 – Ένα βήμα μακριά από το όνειρο
[συντάχθηκε από George στις 16-09-2020, 02:06]

Ένας επικός Π.Α.Ο.Κ., βγάλμενος από τα πιο τρελά όνειρα του λαού του, ταπείνωσε την ισχυρότερη αντίπαλο που θα μπορούσε να βρεθεί στο διάβα του και πέταξε έξω από το Champions League και την Μπενφίκα μετά από την Μπεσίκτας με σκορ 2-1 με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο στόχο των ομίλων της διοργάνωσης με το τελευταίο εμπόδιο να είναι η Κράσνονταρ σε διπλούς αγώνες.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα καθώς στο 4′ ο Τζόλης έβγαλε μια επικίνδυνη χαμηλή σέντρα αλλά Άκπομ και Πέλκας δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα και λίγο αργότερα η κεφαλιά του Μιχαηλίδη αποκρούστηκε από τον Βλαχοδήμο. Στη συνέχεια η Μπενφίκα πήρε τον έλεγχο του ματς κι έχασε καλές ευκαιρίες με τον Σεφέροβιτς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, με τον Τααράμπ να σουτάρει στο 26' και τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει και την μεγαλύτερη στο 30’ όταν από φάουλ δώρο του απεσταλμένου της UEFA Μπριχ ο Πίτσι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας μας. Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους το σουτ του Πεντρίνιο στο 42’ που αντιμεετώπισε επιτυχώς ο Ζίφκοβιτς με το ημίχρονο να λήγει χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες.

Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 54’ έχασε τριπλή ευκαιρία και στο 57’ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την προσπάθεια του Έβερτον σε φάση τετ α τετ φτάσαμε στο 63′ όταν και ήρθε το γκολ για τον Π.Α.Ο.Κ. μετά από φοβερή κούρσα από αριστερά του Γιαννούλη, ο οποίος έκανε το 1-2 με τον Άκπομ πριν τον προλάβει ο Βερτόγκεν και με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ.

Δώδεκα λεφτά αργότερα, ο νεοεισελθών και πρώην παίκτης της Μπενφίκα Ζίφκοβιτς, φρόντισε να τελειώσει την πρώην ομάδα του όταν πήρε τη μπάλα μετά από νέα κούρσα του Γιαννούλη και με εξαιρετική ενέργεια και σουτ κατάφερε να γράψει το 2-0. Η Μπενφίκα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 94’ για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα το τελευταίο σφύριγμα του Μπριχ που βρήκε τους ΠΑΟΚτσήδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη να πανηγυρίζουν έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση.

Ακολουθεί την Παρασκευή στις 19:00 το ύπουλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα όπου ελπίζουμε το αγωνιστικό τμήμα να δείξει την δέουσα σοβαρότητα ενώ έπεται την Τρίτη ο προτελευταίος Ευρωπαϊκός καλοκαιρινός τελικός με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας