μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρώτο τρίποντο της σεζόν για τον ωραίο αλλά αναποτελεσματικό Π.Α.Ο.Κ. που κέρδισε 1 – 0 την ΑΕΛ -τυρί αντί να την φιλοδωρήσει με 4άρα
[συντάχθηκε από George στις 12-09-2020, 00:47]

Ένας ωραίος σε γενικές γραμμές Π.Α.Ο.Κ. αδίκησε τον εαυτό του με την αναποτελεσματικότητα του με αποτέλεσμα να ζήσουμε πολύ Π.Α.Ο.Κ. στιγμές στα τέλη των δύο ημιχρόνων και ένα ματς που έπρεπε να λήξει με διασυρμό της Σουζάνας της κοντοπούτανης να τελειώσει με το αγχωτικό 1 – 0.

Ο Δικέφαλος έπιασε από την αρχή από το λαιμό το παράρτημα του γαύρου στον κάμπο και μέσα στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου κατάφερε να φτάσει σε 3-4 καλές τελικές προσπάθειες για να δικαιωθεί η ανωτερότητα του στο 16’ όταν μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ, ο Τζόλης με εξαιρετικό απευθείας γυριστό βολέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Νάγκι και έγραψε το 1-0.

Ακολούθησαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές για την ομάδα μας για να καρδιοχτυπήσουμε από το πουθενά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους όταν μετά από εκτέλεση φάουλ δημιουργήθηκε φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας με τη μπάλα να κολλάει στην περιοχή και τον Ντουρμισάι να βρίσκεται απέναντι από τον Ζίβκοβιτς ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Και το δεύτερο ημίχρονο εξελίχτηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Π.Α.Ο.Κ. κυρίαρχο να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με δυνατό μακρινό σουτ του Πέλκα που έφυγε άουτ στο 50′. Ακολούθησε χαμένο πλασέ και πάλι του Πέλκα στο 62’ για να βιώσουμε πιθανότατα την ευκαιρία της σεζόν από το δεύτερο μόλις παιχνίδι αυτής στο επόμενο λεπτό όταν ξανά ο Πέλκας πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Άκπομ ο οποίος μόνος προ κενής εστίας κατάφερε να το χάσει με τον πιτσιρικά πίσω από την εστία να έχει την έκφραση που είχαμε όλοι μας εκείνη τη στιγμή.

Στο 68’ ο Άκπομ προσπάθησε να ρεφάρει την προηγούμενη μεγάλη ευκαιρία όμως την όμορφη κεφαλιά του απέκρουσε εκπληκτικά ο Νάγκι. Ακολούθησαν δύο ακόμη χαμένες ευκαιρίες από τον νεαποκτηθέντα και νεοεισελθόντα Ζίφκοβιτς στο 79’ και στο 84΄με την πρώτη προσπάθεια να καταλήγει άουτ και τη δεύτερη να αποκρούεται. Νέα διπλή ευκαιρία για τον Δικέφαλο με Τζόλη και Ελ Καντουρί αντιμετωπίστηκε και πάλι από τον Νάγκι για να φτάσουμε κοντά στο έμφραγμα στο 94’ όταν ο Ίνγκασον έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Τρούγιτς με αποτέλεσμα το 1-0 να διατηρηθεί ως το τελευταίο σφύριγμα του συντοπίτη μας Τσαγκαράκη ο οποίος με μια επαγγελματική και επιστημονική διαιτησία κατάφερε να κιτρινίσει 4 παίκτες μας και να δώσει απλόχερα στημένες φάσεις στους φιλοξενούμενους καθώς ήταν ο μόνος τρόπος να απειλήσουν την ομάδα μας και το παλικάρι ήταν ομολογουμένως διαβασμένο.

Ακολουθεί την Τρίτη στις 21:00 το σπουδαίο νοκ άουτ ματς με την Μπενφίκα στην Τούμπα με έπαθλο την πρόκριση στα play off του Champions League.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας