μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ματς αγγαρεία – μικρογραφία όλης της σεζόν – Π.Α.Ο.Κ. - Παράρτημα Γαύρου Οσίας Ξένης 0 – 0 και ραντεβού στις 25/8 με ματς για τα προκριματικά του Champions League
[συντάχθηκε από George στις 20-07-2020, 01:45]

Σε ένα ματς μικρογραφία όλης της χρονιάς, ειδικότερα στα εντός έδρας παιχνίδια του, ο Π.Α.Ο.Κ. εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ένταση, πάθος, φλόγα και παρόλο που όλα τα παραπάνω του έλειπαν κυριάρχησε του αντιπάλου του, αλλά η τρομερή δυστοκία που τον διακρίνει οδήγησε στο τελικό 0 – 0 με το ερπετό.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 3ο μόλις λεπτό όταν ο Κουέστα απέκρουσε δύσκολα την καρφωτή κεφαλιά του Μαουρίσιο και στην επαναφορά ο Μπίσεσβαρ κατάφερε να στείλει με σουτ την μπάλα στο δοκάρι και έξω. Στο 9ο λεπτό ο Σφιντέρσκι σέντραρε από τα δεξιά για τον Τζόλη, που έκανε κίνηση στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει προβολή καθώς υπήρχε ξεκάθαρο κράτημα από παίκτη του σκουληκιού. Στη συνέχεια της φάσης ο Σφιντέρσκι προσπάθησε ακατανόητα να τελειώσει τη φάση από τη γραμμή του άουτ αντί να γυρίσει την μπάλα στον Μπίσεσβαρ που την περίμενε μόνος στο σημείο του πέναλτι. Στο 34′ νέα διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο καθώς ο Τζόλης νικήθηκε από τον Κουέστα σε τετ α τετ, ενώ στην επαναφορά το δυνατό σουτ του Ελ Καντουρί κατάφερε να σημαδέψει και να πετύχει πάνω στη γραμμή τον Σόουζα που ήταν ο μόνος που υπερασπιζόταν την εστία του με το 0 – 0 να αποτελεί και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. συνέχισε να κυριαρχεί αν και έπαιζε σε πιο χαμηλή ταχύτητα και απείλησε στο 52′ όταν ο Μαουρίσιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 60′ όταν η κεφαλιά του Βαρέλα έφυγε άουτ και στο 66′ όταν ο Κουέστα μπλόκαρε πλασέ του Μπίσεσβαρ. Ενδιάμεσα, στο 62′, το παράρτημα του γαύρου στην πόλη απείλησε για πρώτη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης με την τελευταία καλή φάση για την ομάδα μας να καταγράφεται στο 91’ με τον Στοχ να προσπαθεί να κάνει εξεζητημένο πλασέ – λόμπα όταν υπήρχαν καλύτερες επιλογές με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Με αυτά και με αυτά μια απίστευτα κουραστική σεζόν έφτασε στο τέλος της (τουλάχιστον σε ότι αφορά το χόρτο) με τον Π.Α.Ο.Κ. να βρίσκεται στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο στα μέτρα του σε 35 μέρες από σήμερα σε μονό αγώνα με τα ανοικτά μέτωπα να είναι δεκάδες και να απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους αρχής γενομένης από χθες.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε όσα αδέρφια θα βρεθούν στην πόλη μας ενόψει καλοκαιρινών διακοπών, έστω και σε αυτή την παράξενη εποχή που ζούμε, ότι υπάρχουν διαθέσιμα t-shirts και φούτερ του Συνδέσμου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να στέλνετε inbox στο facebook του Συνδέσμου.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας