μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ισοπαλία αντί για διπλό στο ΟΑΚΑ και ο Π.Α.Ο.Κ. στη θέση του οδηγού για την έξοδο στο Champions League στο χορτάρι – ΑΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 0
[συντάχθηκε από George στις 16-07-2020, 03:15]

Ο Π.Α.Ο.Κ. των πολλών απουσιών κατέβηκε να παίξει στο ΟΑΚΑ έναν τελικό με την ΑΕΧ ευρισκόμενος στο +3 στο χορτάρι από την αντίπαλο του και έφυγε με την ισοπαλία με 0 – 0 σε ένα ματς που άξιζε τη νίκη και πλέον χρειάζεται στην χειρότερη περίπτωση έναν βαθμό για να κατακτήσει την θέση που οδηγεί στο Champions League στους αγωνιστικούς χώρους.

Νευρικό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού προφανώς λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με την πρώτη φάση να λαμβάνει χώρα στο 14′ όταν από λάθος του Εσίτι που αποφάσισε να κάνει τρίπλες έξω από την περιοχή ο Μάνταλος έκλεψε τη μπάλα αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Πασχαλάκη. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν αρχικά ένα φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ που κατέληξε ελάχιστα άουτ ενώ ενώ στο 31′ ο Π.Α.Ο.Κ. σημείωσε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον Ολλανδό διαιτητή ο οποίος ενώ άφηνε το δυνατό παιχνίδι θεώρησε ότι ο Άκπομ στην κίνηση πίβοτ που έκανε για να ελευθερωθεί από τον αντίπαλο του υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο διαιτητής σφύριξε κατά την στιγμή της εκτέλεσης του Άγγλου φορ αντί να αφήσει την φάση να εξελιχθεί και να την μελετήσει κάνοντας χρήση του VAR. Το ακόμα χειρότερο, που δεν μας εκπλήσσει βέβαια, είναι ότι η απίθανη Nova έδειξε μισό replay από την φάση που πιθανώς να έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ την εξαφάνισε από κάθε αναφορά των σπορτκάστερς της στη διάρκεια του αγώνα, σα να μην συνέβη ποτέ.

Το 0 – 0 παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Π.Α.Ο.Κ. κυριάρχησε στην αρχή του δευτέρου μέρους έχοντας μάλιστα τέσσερις τελικές προσπάθειες σε διάστημα πέντε λεπτών (54′-59′) με τις σημαντικότερες να είναι ένα σουτ του Τζόλη και ένα σουτ του Μαουρίσιο που κατέληξαν ελάχιστα άουτ. Οι χάρτινοι απάντησαν με ένα σουτ του Βέρντε στο 62′ που απέκρουσε ο Πασχαλάκης με την τελευταία πραγματικά σπουδαία φάση για την ομάδα μας να καταγράφεται στο 86’ όταν το σουτ του Στοχ από θέση εντός περιοχής κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ ενώ και η ΑΕΧ είχε τη δική της ευκαιρία να σκοράρει στο 91’ όταν ο Βέρντε εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε με το 0 – 0 να καταγράφεται ως το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 20:00 το τελευταίο ματς μιας άκρως κουραστικής σεζόν από πάρα πολλές απόψεις με το ερπετό στην άδεια Τούμπα.

Υ.Γ.: Πέρα της προκλητικής απουσίας replay του γκολ του Π.Α.Ο.Κ. που ακυρώθηκε σήμερα η Nova ήταν άκρως εμετική στο σύνολο της μετάδοσης της με αποκορύφωμα της όλης κατάστασης την παραπάνω από μία φορά αναφορά στο ότι η επιστροφή των 7 βαθμών που παράτυπα είχαν αφαιρεθεί από τον Π.Α.Ο.Κ. άλλαξε την ψυχολογία των παικτών των 2 ομάδων. Όταν είχαν κλαπεί όμως οι συγκεκριμένοι βαθμοί, παράτυπα όπως αποφάσισε το CAS, ήταν απλά Δευτέρα για τους κυρίους (λέμε τώρα) της Nova.

Υ.Γ.2: Για το κωμικοτραγικό θέμα με τα δελτία που ανέκυψε προφανώς είναι αδιανόητο οι αρμόδιοι (αν αυτό ήταν απλά θέμα επιπολαιότητας και αμέλειας) να μην έχουν παραιτηθεί ήδη. Τα απόνερα του θέματος θα συζητηθούν εντός των τειχών της ομάδας και του οργανισμού μας.

Υ.Γ.4: Το ότι το fb αποφάσισε να λογοκρίνει την ανακοίνωση του Συνδέσμου που ακολούθησε της απόφασης του CAS λογίζεται ως τιμή για τον Σύνδεσμο μας.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας