μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Το καθιερωμένο διπλό στο εξοχικό και τέζα τα όνειρα για αήττητο πρωτάθλημα από τα γαυράκια – Ε.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 13-07-2020, 03:08]

Δύο μέρες μετά την αυτονόητη επιστροφή των 7 βαθμών που αφαιρέθηκαν από την ομάδα μας με την σκευωρία στην οποία πρωταγωνίστησε η Εγκληματική οργάνωση, η δούλα του χοντρού που κάποιοι αποκαλούν υφυπουργό, ένας κουμπάρος που ήταν σε αργία ως δικαστής, ένας πιανόλας αρκουδιάρης, μια ψεκασμένη και ένας ξενοδόχος που διδάσκει στον Πειραιά και η οποία αποκαλύφθηκε πλήρως από το CAS ήρθε και η καθιερωμένη και αυτονόητη πούτσα στο αγαπημένο μας εξοχικό με γκολ του Μιχάι στο 90’.

Ο Π.Α.Ο.Κ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο του τηγανιού και απείλησε την Ε.Ο. στο 7′ με προσωπική προσπάθεια και σουτ του Μπίσεσβαρ καθώς επίσης και στο 14′ και πάλι με τον Ολλανδό, ο οποίος όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η Ε.Ο. οργάνωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο στο 32’ όταν η κεφαλιά του Σεμέδο έφυγε λίγο άουτ για να κλείσει το ημίχρονο στο 0 – 0 καθώς τα σου του Μπίσεσβαρ και του Μαουρίσιο στο 41’ και στο 42’ κατέληξαν στον Σα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία και του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στο Δικέφαλο όταν στο 58′ ο Γιαννούλης από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής έστειλε με σουτ την μπάλα άουτ. Στο 66’ νέο σουτ του Μπίσεσβαρ έφυγε άουτ ενώ δύο εκτελέσεις κόρνερ του Στοχ παραλίγο να οδηγήσουν σε γκολ όμως την πρώτη φορά ο Χασάν έστειλε τη μπάλα κόρνερ και τη δεύτερη ο Σα μπλόκαρε προ του Μιχάι κάτι που δεν μπόρεσε όμως να πράξει στο 90’ όταν μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μαουρίσιο και σέντρα του Ροντρίγκο, ο Μιχάι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 92′ η Ε.Ο. δημιούργησε τη μόνη σημαντική της ευκαιρία στο ματς όμως ο Πασχαλάκης έβγαλε εντυπωσιακά γυριστό σουτ του Χασάν για να φτάσουμε στο 95’ όπου ορθώς ακυρώθηκε γκολ του Χασάν ως οφσάιντ σε μια φάση η οποία δεν θα υπήρχε καν αν ο Μανούχος δεν είχε κάνει κακάκια πάνω του καθώς είχε προηγηθεί διπλό φάουλ σε Μιχαηλίδη και Πασχαλάκη. Ο χέστης επέτρεψε άλλα 3 λεπτά αγώνα στους γαύρους χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και με την ομάδα μας να φεύγει θριαμβεύτρια για άλλη μια φορά από το εξοχικό της με 0 – 1 αυτή τη φορά.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:30 το ματς με την ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ.

Υ.Γ.: Φήμες ότι η Σουζάνα ετοιμάζει καταγγελία για λογαριασμό του χοντρού αφεντικού της για πολυεθνικότητα αυτη τη φορά καθώς υποστηρίζει ότι είναι αδιανόητο να τους γαμάνε Βούλγαροι που ήρθαν από την Τουρκία με Αλβανική ψωλή ελέγχονται για την ευστάθεια τους.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας