μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πισωγυρίσματος συνέχεια – ΟΦΗ – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 2
[συντάχθηκε από George στις 05-07-2020, 02:07]

Ο Π.Α.Ο.Κ. μετά από ακόμα μια αλλοπρόσαλλη εμφάνιση άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, βρέθηκε γρήγορα πίσω και τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι την ισοπαλία αν και σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο και σε ένα διάστημα αυτού και με παίκτη παραπάνω.

Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 5’ όταν ο Λημνιός πλαγιοκόπησε από δεξιά μετά από πάσα του Ροντρίγκο και έβγαλε τη συρτή σέντρα στον Μπίσεσβαρ ο οποίος με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Αντί όμως ο Δικέφαλος να κεφαλαιοποιήσει αυτό του προβάδισμα εξαφανίστηκε από το γήπεδο από το 15’ και μετά με αποτέλεσμα το σουτ του Βαζ στο 17′ να σταματάει στο δοκάρι του Πασχαλάκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ να ισοφαρίσει μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του με την μπάλα να φτάνει τελικά στον Νέιρα ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 43′ μια ακόμα καλύτερη συνεργασία των γηπεδούχων έφερε τον Φιγκεϊρέδο μόνο απέναντι στον Πασχαλάκη και αυτός με σουτ σημείωσε το 2-1. Κάπου εκεί οι παίκτες μας ξαναεμφανίστηκαν στο γήπεδο όμως ένα μακρινό σουτ του Λημνιού στο 45’+3 και ένα ακόμα τελείωμα του ίδιου από καλή θέση στο 45’+7 αποκρούστηκαν από τον Ουάλεϊ με αποτέλεσμα το 2-1 να καταγραφεί ως αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, ενός ημιχρόνου που σημαδεύτηκε από την απόφαση του αληταρά Κουμπαράκη να χαρίσει ακόμα και με τη χρήση VAR την κόκκινη κάρτα στον Κουτρουμπή που ανέτρεψε στο 28’ τον Σφιντέρσκι ο οποίος όδευε μόνος του σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε δυνατά στον δεύτερο ημίχρονο με τον Βαρέλα στο 49′ να χάνει το άχαστο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Γιαννούλη στο 51′ να αστοχεί σε σουτ εντός περιοχής. Στο 59′ ο Κουτρουμπής είδε την κόκκινη κάρτα που θα έπρεπε να είχε δει 31 λεπτά νωρίτερα για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Μαουρίσιο και τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει τελικά στο 77’ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του νεαρού Μιχαηλίδη. Στο 81′ όμως ο Καμπουράκης εγκλημάτησε για δεύτερη φορά αποβάλλοντας τον Εσίτι που βρήκε μπάλα στη φάση κατόπιν έντονων διαμαρτυριών των παθιασμένων σήμερα των ράθυμων στα play off παικτών του ΟΦΗ που σήμερα 4/7 αποφάσισαν να παίξουν για το αποτέλεσμα κάνοντας και τις απαιτούμενες καθυστερήσεις τις οποίες απέφευγαν όλη τη σεζόν. Η πίεση της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο 86’ ο Μαουρίσιο απείλησε με ψαλιδάκι που μπλόκαρε ο Ουάλεϊ, ενώ στο 88′ καρφωτή κεφαλιά του Άκπομ έφυγε λίγο άουτ. Κόντρα στην ροή του ματς ο ΟΦΗ στο 90’+7 φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε πλασέ του Νέιρα με το 2-2 να αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:00 η αναμέτρηση απέναντι στον βάζελο στην άδεια Τούμπα.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας