μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Παίκτες και προπονητής δεν κατέβηκαν στο γήπεδο της Τούμπας απόψε και Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΧ 0 – 2 – Αντίθετα οι εναπομείναντες βολλεϋμπολίστες του Π.Α.Ο.Κ. και τα πιτσιρίκια της Κ17 τα έδωσαν όλα και πέτυχαν
[συντάχθηκε από George στις 02-07-2020, 02:32]

Για άλλη μια φορά και ιδιαίτερα σε εντός έδρας ματς ο Π.Α.Ο.Κ. φανέρωσε ένα άκρως προβληματικό πρόσωπο που πλέον είναι φανερό ότι είναι αποτέλεσμα κάκιστων αποδυτηρίων και ηττήθηκε με 2 – 0 από την ΑΕΧ.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στα οποία υπήρχε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο με μόνη αξιοσημείωτη φάση ένα ακυρωμένο γκολ του Σφιντέρσκι λόγω επιθετικού φάουλ του Μαουρίσιο στο 8’ το γήπεδο άρχισε να γέρνει προς την περιοχή της ομάδας μας με τους χάρτινους να κερδίζουν συνεχώς κόρνερ και φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή μας και τους παίκτες μας να αμύνονται διαρκώς χωρίς να μπορούν να έχουν κατοχή της μπάλας. Έτσι αφού δύο φορές ο Πασχαλάκης έσωσε την εστία μας σε φάσεις που κατέληξαν προς την εστία από κόντρα σε διάφορους παίκτες η πρώτη και στον Εσίτι η δεύτερη φτάσαμε στο 42′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσινγκρίσκι με κεφαλιά έκανε το 0-1 το οποίο αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από 4 αλλαγές και μετατροπή του συστήματος στο πρωτόγνωρο 3-4-2-1 ο Π.Α.Ο.Κ. απείλησε δύο φορές με 2 από τα κλασσικά φαλτσαριστά πλασέ του Μπίσεσβαρ στο 52’ και στο 62’ που κατέληξαν άουτ με το δεύτερο να γίνεται από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Η χαριστική βολή για την ομάδα μας δόθηκε στο 81’ με ένα κρύο πέναλτι που έκανε ο Μιχαηλίδης στον Βέρντε το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Λιβάγια κάνοντας το 0-2 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης με τη μόνη σημαντική ευκαιρία για την ομάδα μας να λαμβάνει χώρα στο 88’ όταν το πλασέ του Λάμπρου εντός περιοχής αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυνόμενους της ΑΕΧ.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το Σάββατο στις 21:30.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο final – 4 παρωδία που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ οι κυπελλούχοι πετοσφαιριστές μας ανέτρεψαν το 2-0 από τον βάζελο και κέρδισαν με 3 -2 στον 1ο μεταξύ μας ημιτελικό με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες. Και τι δεν έχει γίνει στο δύσμοιρο άθλημα του βόλλεϋ το τελευταίο διάστημα. Οι σημερινοί μας αντίπαλοι: άλλαξαν στάση στη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου της ΕΣΑΠ και οδήγησαν το πρωτάθλημα σε final 4 ενώ παγκοσμίως δεν παίχτηκε βόλλεϋ πουθενά λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια άλλαξαν με το έτσι-θέλω την έδρα του ημιτελικού και ενώ ήταν 3οι κι εμείς 2οι κατά την στιγμή της διακοπής μας αφαίρεσαν το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο όμως ξαναδίνεται (έστω και σε κεκλεισμένων των θυρών ματς) στους τελικούς. Συνέπεια των παραπάνω ήταν ο Π.Α.Ο.Κ. να κατεβεί χωρίς ξένους στην αστεία διοργάνωση και ενώ προηγήθηκαν με 2 – 0 και ήταν αμετροεπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα πήραν την απάντηση τους απ τα παλικάρια μας τα οποία τελικά επικράτησαν με 3-2 (14-25, 19-25, 25-23, 25-23, 15-8) σετ. Ακολουθεί το δεύτερο ματς της σειράς την Παρασκευή στις 19:00 και πάλι στο ΟΑΚΑ.

 

Τέλος, μόνο περηφάνια νιώθουμε και για τα παλικαράκια μας της Κ17 τα οποία αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ στον τελικό με τον γαύρο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να προηγηθούν με 3-2 πριν ισοφαριστούν σε 3-3 και ο τελικός οδηγηθεί στην παράταση και στα πέναλτι στα οποία τελικά επικράτησαν με σκορ 6-5. Για την ιστορία σκόρερ της ομάδας μας σήμερα ήταν οι Κούτσιας (2) και Κεδίκογλου.

Υ.Γ.: Μια ακόμη εμετική μετάδοση της Δημόσιας ΕΡΤ προστέθηκε απόψε στον αγώνα βόλλεϋ στην τεράστια, μακριά λίστα των εμετικών μεταδόσεων εις βάρος της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αργήσει η επόμενη.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας