μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Μπήκαν μερικά πράγματα στη θέση τους με απλή νίκη αντί για διασυρμό – Ρούλης – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2
[συντάχθηκε από George στις 29-06-2020, 01:17]

Με χαρακτηριστική άνεση ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε από την έδρα του παραρτήματος του γαύρου στην πόλη του με το σκορ να μένει σε κολακευτικά επίπεδα για τους γηπεδούχους χάρη στον τερματοφύλακα τους και την αναποτελεσματικότητα των παικτών της ομάδας μας.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε κυριολεκτικά από το 1ο λεπτό καθώς τότε κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπα εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σφιντέρσκι αλλά νικήθηκε από τον Κουέστα, ο οποίος έμελε να είναι ο ήρωας των γηπεδούχων. Στο 10′ ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ρούλη που απέκρουσε το πλασέ του, όπως και στο 13′ το σκαστό σουτ από πλάγια του Γιαννούλη. Στο 19′ ένα σουτ του Μάτος έφυγε ψηλά άουτ, ενώ το ερπετό έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο 22′ με σουτ του Γκάμα που έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης, ο οποίος στο 28′ παραλίγο να πιστωθεί ασίστ καθώς με το βολέ του βρήκε τον Σφιντέρσκι αλλά ο Πολωνός πλάσαρε αδύναμα από θέση σε τετ α τετ. Το γκολ ήρθε τελικά στο 36ο λεπτό από στημένη φάση όταν ο Στοχ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με σέντρα και ο Βαρέλα με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Π.Α.Ο.Κ.

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και δημιούργησαν φάσεις με Γκάμα και Ματίγια οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από τον Πασχαλάκη για να φτάσουμε στο 45ο λεπτό όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε με κάθετη τον Σφιντέρσκι και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2 το οποίο αποτέλεσε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκώληκες ανέβασαν την απόδοση τους στην προσπάθεια τους να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς να δημιουργούν σπουδαίες ευκαιρίες ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. επέλεξε να κάνει παιχνίδι διαχείρισης με τις σπουδαιότερες ευκαιρίες για την ομάδα μας να χάνονται και πάλι από τον Σφιντέρσκι όταν στο 68′ απείλησε με σουτ μετά από σέντρα του Στοχ, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε την μπάλα ενώ το ίδιο συνέβη και στο 72′ με την κεφαλιά του Πολωνού από καλή θέση ώσπου στο 91’ ο Δεληζήσης πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια όχι γιατί ένιωσε ζαλάδες όπως στο ματς με την μητρική εταιρία αλλά επειδή αποβλήθηκε για φάουλ στον Άκπομ που έφευγε μόνος του για το τρίτο γκολ με το 2-0 υπέρ του Δικεφάλου να αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:00 η αναμέτρηση με τους χάρτινους στην Τούμπα.

Τέλος, ένα σχόλιο για το αγαπημένο μας μπασκετάκι όπου τα περσινά παθήματα μάλλον δεν γίνανε μαθήματα. Ο βασικότερος λόγος που πέρσι η ομάδα έφτασε ένα βήμα πριν την καταστροφή ήταν ότι ξεκίνησε τρομακτικά αργά ο προγραμματισμός της σεζόν. Φέτος φαινόταν ότι κάτι θα άλλαζε και μαζεύτηκαν 5 νωματαίοι για να στήσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν εγκαίρως και μαθαίνουμε ότι τα έσπασαν γιατί διαφώνησαν αν θα δώσουν το χρίσμα του προπονητή στον Μέξα ή στον Χάρη Μαρκόπουλο λες και το δίλημμα ήταν Φιλ Τζάκσον ή Πόποβιτς. Σοβαρευτείτε γιατί κανείς δεν περισσεύει και προχωρήστε έγκαιρα στις ενέργειες που απαιτούνται για να μην ξαναζήσουμε το φετινό δράμα.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας