μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Με γκολ απαύγασμα πουστιάς - χορηγία Παπαπέτρου και Κάϊπερς - Ε.Ο – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 0 και ο τρεις σερί φορές Κυπελλούχος Π.Α.Ο.Κ. εκτός τελικού
[συντάχθηκε από George στις 25-06-2020, 02:17]

Με γκολ απαύγασμα πουστιάς - χορηγία Παπαπέτρου – Κάϊπερς στο 85’ η Ε.Ο έκανε το 2 – 0 απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. που έπαιζε χωρίς Κρέσπο,Μίσιτς,Βιερίνια,Αουγκούστο και Πέλκα και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου κάτοχος του οποίου ήταν τις 3 τελευταίες χρονιές σερί εξαιτίας και της αστοχίας του πέρα από την προαναφερόμενη πουστιά.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν αυτή που έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα στο 30’ όταν ο Μάτος βρήκε τον Τζόλη στα δεξιά, αυτός πάσαρε στον αμαρκάριστο Λημνιό στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 43’ ο Μασούρας αστόχησε απελπιστικά από πλεονεκτική θέση για να κλείσει το ημίχρονο στο 0 – 0 καθώς το σουτ του Τζόλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ στο 44’. Σημειώνεται ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Καϊπερς είχε ήδη χαρίσει μια δεύτερη κίτρινη στον Μπουχαλάκη ο οποίος αντικαταστάθηκε αμέσως μετά από τον Μάρτινς που κατάλαβε τι συνέβη και άλλες 2-3 κίτρινες σε παίκτες του γαύρου οι οποίοι βαρούσαν ατιμώρητοι στο ψαχνό σε κάθε εναέρια μονομαχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εγκληματική Οργάνωση ανέβασε την πίεση της μιας και ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε δυστυχώς λόγω απουσιών χαφ για να φρεσκάρει το κέντρο του και στο 59′ μάλιστα δημιούργησε διπλή ευκαιρία αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί και την προσπάθεια του Μασούρα. Στο 61′ ο Δικέφαλος απάντησε όταν ο Μαουρίσιο απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από θέση μισό μέτρο εκτός περιοχής που έφυγε λίγο άουτ για να φτάσουμε στο 65’ όταν ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ίνγκασον δεν κατάφερε να διώξει και ο Μασούρας αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 83′ από στημένη φάση όταν ο Στοχ σέντραρε από αριστερά, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σα με τα ακροδάχτυλα έσωσε την Ε.Ο. από την ισοφάριση για να φτάσουμε στο 85’ όπου Παπαπέτρου και Κάϊπερς συνεργάζονται για να μας προσφέρουν μα φάση που δεν βλέπουμε ούτε στα τοπικά. Επιτρέπουν στον Φορτούνη να μπει στον αγωνιστικό χώρο ευρισκόμενος στην πλάτη του Γιαννούλη που έχει τη μπάλα στο κέντρο και φυσικά η προσωποποίηση της πουστιάς σε άνθρωπο κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Καμαρά ο οποίος κάνει το 2-0 και τελειώνει πούστικα και μπεραιώτικα την υπόθεση πρόκριση. Ακολούθησε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σφιντέρσκι να κάνει την προβολή αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Σα και η ορθή αποβολή του Ελ Καντουρί στο 93’ με το ματς να τελειώνει με 2-0.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 19:15 ο αγώνας απέναντι στο ερπετό στην σκουληκοφωλιά.

Υ.Γ.: Πουστάρα Κωλομπαρίνι ελπίζουμε με τη σημερινή σου απόδοση να συγκίνησες τα αφεντικά της γαμημένης Cosmote TV ώστε να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι, δηλαδή Θαναηλάκης γιατί μέχρι εκεί είσαι.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας