μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη ουσίας και ψυχολογίας με ανατροπή και φύγαμε για τον ημιτελικό στο τηγάνι – Π.Α.Ο.Κ. - ΟΦΗ 3 – 1
[συντάχθηκε από George στις 21-06-2020, 03:20]

Ο Π.Α.Ο.Κ., αφού πέταξε ένα ημίχρονο και αφού για πολλοστό ματς φέτος έμεινε πίσω στο σκορ στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου του, βρήκε το ψυχικό σθένος και ανέτρεψε το σκορ επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στην άδεια Τούμπα σε ένα ματς από αυτά που έχεις μόνο να χάσεις αν στραβοπατήσεις και τίποτα να κερδίσεις ακόμα και αν βγεις νικητής σε αυτόν τον αστείο θεσμό που συνεχίζεται με 3 παιχνίδια σε 7 μέρες από βδομάδα μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Όπως προείπαμε ο Π.Α.Ο.Κ. μετά το καλό ματς που έκανε με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ σήμερα παρουσιάστηκε και πάλι χωρίς ενέργεια και εντάσεις στο χορτάρι της Τουμπας με αποτέλεσμα για 40 λεπτά ο ΟΦΗ να έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας. Κάπου εκεί η ομάδα μας αποφάσισε να εμφανιστεί στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό μετά από σέντρα του Μάτος και διπλή προσπάθεια του Ελ Καντουρί σε απόσταση αναπνοής από την εστία με κάποιον τρόπο η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα αλλά σταμάτησε αρχικά λίγο πριν το τέρμα και εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μαροκινού. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 45’ από εξίσου πλεονεκτική θέση ο Άκπομ με σκαστό σουτ κατάφερε να την στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε ισόπαλες με 0 – 0 στα αποδυτήρια.

Ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου και εκεί που περιμένεις ο Π.Α.Ο.Κ. να συνεχίσει με τον ρυθμό που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και να προηγηθεί στο 49′ ο Στάικος σούταρε από μεγάλη απόσταση (από όπου 95 στις 100 φορές θα σημαδέψει τα πουλιά) βρίσκοντας εστία, ο Πασχαλάκης απέκρουσε ασταθώς και ο Νέιρα εκμεταλλεύτηκε την απουσία αμυντικών στον χώρο κάνοντας με πλασέ το 0-1.

Ευτυχώς η ομάδα μας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σχετικά γρήγορα όταν στο 58’ ο Γιαννούλης έκλεψε τη μπάλα κι έκανε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο νεαρός Τζόλης με τρομερό πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα εκεί που γαμιούνται οι αράχνες κάνοντας το 1-1. Στο 67’ ο Ουαϊλι απέκρουσε με κάποιο μαγικό τρόπο εξαιρετικό σουτ του Ελ Καντουρί ενώ στο 72′ ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έφτασε κοντά στο να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας αλλά η μπάλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Νέιρα. Στο 86′ το τρομερό σουτ του Μαουρίσιο έδιωξε ο Γουάιλι ο οποίος φυσικά έκανε εμφάνιση καριέρας σήμερα όπως άλλωστε και ο ερπετοβάζελος μια βδομάδα νωρίτερα όμως στο 89′ ο Άκπομ κέρδισε το πέναλτι από τράβηγμα του Νάστου εντός περιοχής και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-1 λυτρώνοντας τον Δικέφαλο.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο για την ομάδα μας στο 100ο κυριολεκτικά λεπτό με όμορφο γκολ που πέτυχε ο Ελ Καντουρί με σουτ εντός περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:30 ένα από τα κρισιμότερα ματς αυτής της σεζόν, όπως έχει αυτή εξελιχθεί, μέχρι το επόμενο, ο ημιτελικός στο τηγάνι με τον γαύρο.

Υ.Γ.: Κύριοι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. τελειώστε με κάποιο τρόπο το αστείο με την κοντή Σουζάνα, τη δούλα του χοντρού αφεντικού. Μην ξαναπιάσει τον Π.Α.Ο.Κ. στο στόμα του αυτός ο εμετικός και γλοιώδης υπαλληλίσκος, κούρασε η φάση αυτή...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας