μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Κοιμήθηκε ο Θεός, πόρνη μπάλα και διαλέξτε όποιο κλισέ θέλετε – ΠΑΟ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 0 αντί για χαλαρό 0-3 πάντως
[συντάχθηκε από George στις 14-06-2020, 03:18]

Το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ο νταμπλούχος Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος για εξήντα λεπτά κατατρόπωσε τον αντίπαλο του όμως, λίγο το ότι έπεσε πάνω στην εμφάνιση καριέρας του ερπετοβάζελου Διούδη και λίγο ότι τα τελειώματα των παικτών του δεν ήταν τα απαιτούμενα οδήγησαν τον αγώνα με τον βάζελο στην λευκή ισοπαλία.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε απόλυτα από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ

και μόλις στο 3′ το πλασέ του Μπίσεσβαρ από θέση εντός περιοχής έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Διούδης, ο οποίος στο στο 6ο λεπτό απέκρουσε και δυνατό σουτ του Λημνιού καθώς επίσης στο 14΄ μπλόκαρε σουτ του Βιεϊρίνια. Στο 27’ η αναμέτρηση Π.Α.Ο.Κ. - Διούδη συνεχίστηκε με τον γκολκίπερ του ΠΑΟ να αποκρούει εξ επαφής σουτ του Λημνιού και να ακολουθούν άλλα δυο σουτ στην ίδια φάση, τα οποία κόντραραν σε αμυντικούς ενώ στο 34′ ήταν η σειρά του Πέλκα να στείλει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από καλή θέση στη μόνη φάση που δεν χρειάστηκε να επέμβει το ερπετό με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Και το 2ο ημίχρονο άρχισε με τον Π.Α.Ο.Κ. να χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν στο 47′, ο Άκπομ έβγαλε τετ α τετ τον Πέλκα, αλλά ο Διούδης ήταν και πάλι αυτός που απέκρουσε ενώ τόσο στο 55′ ο Άκπομ όσο και στο 57′ ο Λάμπρου είδαν τις προσπάθειές τους να σταματάνε στον ίδιο πρωταγωνιστή του βάζελου. Από εκεί και πέρα και δεδομένων της διακοπής της σεζόν που έχει προηγηθεί καθώς και των 5 αλλαγών που πλέον πραγματοποιούνται από τις ομάδες ο ρυθμός έπεσε και αφού δεν σκοράραμε στο καλό μας διάστημα το 0 – 0 αποτέλεσε το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 20:30 το ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον εξαιρετικά άτυχο Γιόζιπ Μίσιτς ο οποίος θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι η θετική ενέργεια και οι ευχές εκατοντάδων χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων θα τον συντροφεύουν.

Τέλος, η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. από χθες θρηνεί την απώλεια ενός εμβληματικού αθλητή και αρχηγού της, του Γιάννη Πολίτη, του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. και στον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών μεταξύ άλλων και ως Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας