μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Στο ίδιο έργο θεατές – Π.Α.Ο.Κ. - Ε.Ο. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 08-06-2020, 03:18]

Σε συνθήκες παρωδίας, κεκλεισμένων των θυρών και μετά από 100 ημέρες απραξίας η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Εγκληματικής Οργάνωσης και όπως και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε άνευρη,άχρωμη,άοσμη και σίγουρα ανέτοιμη τόσο αθλητικά όσο και ψυχολογικά και ηττήθηκε από τον αντίπαλο της και πάλι με γκολ – δώρο.

Ο Δικέφαλος δυστυχώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο επηρεασμένος από την αποχή όχι μόνο από τον αντίπαλο του αλλά ίσως από το σύνολο των ομάδων που αγωνίστηκαν αυτό το διήμερο και αυτό είναι κάτι που βαραίνει το σύνολο του αγωνιστικού τμήματος. Πέρα από την έλλειψη ετοιμότητας οι παίκτες της ομάδας μας υπέπιπταν και σε τρομερά ατομικά λάθη και αν στο 7′ δεν πληρώσαμε την λανθασμένη εκτίμηση του Πασχαλάκη μιας και ο Ελ Αραμπί που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ήταν ξεκάθαρα off side το οποίο παραδόξως δεν είδε ο βοηθός ενώ και το VAR έκανε 5 λεπτά για να αποφασίσει το αυτονόητο, στο 24′ το λάθος σε κομβικό σημείο του Βιεϊρίνια το εκμεταλλεύτηκε ο Ομάρ δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί ο οποίος σημείωσε το 0-1 για την Εγκληματική Οργάνωση. Τα μόνα ψήγματα αντίδρασης για την ομάδα μας τα είδαμε στο 43′ όταν το γυριστό σουτ του Ακπομ από θέση εντός περιοχής έφυγε άουτ και στο 45′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Σα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Π.Α.Ο.Κ. να έχει μια ανούσια κατοχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τον αντίπαλο του, ο οποίος είχε σαν στόχο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Και αν η είσοδος των Πέλκα και Σφιντέρσκι ήταν προς την σωστή κατεύθυνση έστω και αργοπορημένη η τριπλή αλλαγή στο 74’ με τους Εσίτι, Ροντρίγκο και Τζόλη όταν ειδικά ρίχνεις στα βαθιά ένα 18χρονο παιδί το οποίο δεν έχει ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα στην θέση του σέντερ φορ σου ξένισε και σίγουρα δεν προσέφερε κάτι αγωνιστικά με αποτέλεσμα η μόνη σημαντική ευκαιρία του δευτέρου 45λεπτου να καταγραφεί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σφιντέρσκι σούταρε άουτ μετά από αναμπουμπούλα στην μεγάλη περιοχή , την ώρα που ο Σα ήταν ουσιαστικά εξουδετερωμένος μετά από κακή έξοδο με το 0-1 να καταγράφεται ως το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 21:30 ο αγώνας με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ και μέχρι τότε καλούνται άπαντες να συνέλθουν καθώς αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Π.Α.Ο.Κ. ενώ αρκετά γεγονότα και επιλογές προκαλούν απορίες.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας