μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Θρήνε θυμήσου εδώ είναι Βορράς, εμείς θα σε γλεντάμε κι εσύ θα προσκυνάς – Π.Α.Ο.Κ. - Ε.Ο. 3 – 2
[συντάχθηκε από George στις 05-03-2020, 03:59]

Η καρδιά και τα καρύδια του αήττητου νταμπλούχου Π.Α.Ο.Κ. εμφανίστηκαν σήμερα στο χορτάρι της Τούμπας και μαζί με τα πετσιά που βρέθηκαν στην κερκίδα καταγράφηκε άλλη μια σπουδαία ανατροπή στον ναό της Τούμπας καθώς η εγκληματική οργάνωση βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 (με το 1o γκολ να είναι πασιφανές offside) στο 7’, με τον Δικέφαλο να φέρνει το ματς στα ίσια στο 12’ και τελικά κόντρα σε όλους και όλα να φτάνει στο 3-2 το οποίο σφράγισε την προσπάθεια των παικτών στο χορτάρι.

Στα του αγώνα αμιγώς αρχικά, η Ε.Ο. προηγήθηκε μόλις στο 3′ με γκολ του Χασάν, το οποίο όμως ξεκίνησε από σέντρα του Βαλμπουενά ο οποίος ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ. Το πως μέτρησε αυτό το γκολ παρά το ότι χρησιμοποιήθηκε VAR αποτελεί μυστήριο και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι ο Poloιός έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και έχει φτάσει μέχρι και την Ισπανία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 8νέα σέντρα του Τσιμίκα (αυτή τη φορά με υποψία off side και πάλι στην αρχή της φάσης στον Καμαρά) φτάνει στον Γκιγιέρμε ο οποίος με κεφαλιά και προβολή του Ελ Καντουρί έκανε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Π.Α.Ο.Κ. μειώνει όταν μετά από σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά και κόντρες ο Πέλκας βρέθηκε μόνος με το τέρμα και με σουτ έκανε το 1-2. Δυο λεπτά μετά, στο 12′, ήρθε και ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής από τον Μίσιτς για να σημειωθεί το 2-2. Τα σουτ του Πέλκα στο 21′ και του Ίνγκασον στο 26′, όπως και αυτό του Καμαρά στο 34′ και η κεφαλιά του Σισέ στο 45′ δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το 2-2 να αποτελέσει και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σισέ στο 49’ να απειλεί με κεφαλιά, ενώ στο 51′ το σουτ του Μπίσεσβαρ έφυγε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα και πάλι από στημένη φάση ο Σισέ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Μαουρίσιο και Άκπομ δεν ήταν εύστοχοι σε σουτ στο 66′ και 67′, αλλά στο 68′ ο Σεμέδο έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Πέλκας γράφοντας το 3-2 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του σημερινού αγώνα με την ομάδα μας να τελειώνει το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη στο 85’.

Το αποψινό ματς μας προσέφερε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Πιο συγκεκριμένα: Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. πιθανώς στην χειρότερη φάση του την τελευταία τριετία ανατρέπει το 0-2 της Ε.Ο. η οποία βρίσκεται στην καλύτερη φάση της την τελευταία τριετία τότε μάλλον έχει αδικήσει κατάφορα τον εαυτό του.

Οι ξένοι VARιστες άρχισαν να μας κάνουν νερά. Μετά τον Γερμανό που δεν θεώρησε αμφισβητούμενη τη φάση για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο γκολ στο πρωτάθλημα, ούτε το πέναλτι που έγινε στον Λημνιό και δεν δόθηκε καθώς δεν φώναξε το διαιτητή να επανεξετάσει τις φάσεις σήμερα ο Ισπανός VARίστας το πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς κατάφερε να μην ακυρώσει το γκολ της Ε.Ο. με τον Βαλμπεουνά να είναι ολόκληρος off side. Προφανώς η φήμη του λευκού polo έχει φτάσει και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Τέλος αν και βρισκόμασταν στο γήπεδο ενημερωθήκαμε ότι μετά τον χοντρό καλαμακοφάγο Τσόχο και ο Πουστομπαρίνι αντιμετώπισε τον Π.Α.Ο.Κ. ως ομάδα άλλης χώρας. Προφανώς και στα παπάρια μας, αλλά μήπως ο χοντρός εξαγόρασε και την Cosmote TV και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Υ.Γ.: Η σημερινή μας επιστροφή στην ενεργό συγγραφική δράση δεν έχει να κάνει με το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά με το γεγονός ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην λύση των γραφειοκρατικών προβλημάτων που μας ταλαιπώρησαν.

Υ.Γ.2: Το Σάββατο στις 17:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι για το κομβικό ματς απέναντι στο Περιστέρι.

Υ.Γ.4: Αυτό το παλικαράκι ο Βαλμπουενά που στα 36 τρέχει πιο πολύ από ότι ο Βέγγος σε όλες τις ταινίες του μαζί, τι φάση; Υπάρχει κάποιος ειδικός ζωμός που τους ποτίζουν εκεί με τον οποίο εκτός από το να τρέχουν αφύσικα εμποτίζεται στο αίμα τους και το υποκριτικό  ταλέντο του Αλεξανδρή, του Τζόρτζεβιτς και άλλων συναδέλφων τους; Ο Ισπανός πάντως αποδείχτηκε μεγάλος θαυμαστής αυτού του ταλέντου του.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας