μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ξανά στην κορυφή ο Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. - Βόλος 1 – 0 – Για τολμήστε λίγο να εφαρμόσετε την εισήγηση της στημένης επιτροπής του Αυγενάκη να δούμε κάτι...
[συντάχθηκε από George στις 28-01-2020, 02:04]

Σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ. είχε αγώνα στον οποίο επιβλήθηκε με 1 – 0 του Βόλου με γκολ – πέναλτι του αρχηγού Βιερίνια στο 60’ και επανήλθε στη φυσική του θέση, την κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα όμως οι υπάλληλοι του Αυγενάκη θέλησαν να προκαλέσουν τόσο με την απόφαση τους όσο και με το timing που επέλεξαν να την γνωστοποιήσουν, καθώς εισηγήθηκαν, με το νου τους, την πτώση του Π.Α.Ο.Κ. στη Β’ Εθνική και να το ανακοινώσουν την ώρα που ο Π.Α.Ο.Κ. έβγαινε να παίξει ποδόσφαιρο μπροστά σε 20.000 οπαδούς του θέλοντας προφανώς να γίνουμε μάρτυρες επεισοδίων. Για να μη γελιούνται, γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ο στόχος τους, (η δημιουργία επεισοδίων), και για τις 23/2 ώστε η ομάδα του κυρίου Αυγενάκη και του ευτραφή αφεντικού του να μην κατέβει να αγωνιστεί και να πάρει το τρίποντο παρά τη μπόχα που θα γεμίσει η Τούμπα από το σκατό που θα έχει πλημμυρίσει τα σωβρακάκια της, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Τέλος, για να μην μας περνάει και για αμοιβάδες σαν τους ψηφοφόρους του ο κος Αυγενάκης, ο οποίος τουίταρε κατά της απόφασης της επιτροπής που αυτός όρισε. Η κατάπτυστη απόφαση της ΕΕΑ προέκυψε με ψήφους 3-2 με τις 2 από τις 3 ψήφους να προέρχονται από τον πρόεδρο κο Τζουλάκη ο οποίος ορίστηκε από τον Αυγενάκη τον Αύγουστο και τον κο Φαραντούρη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο οποίος τοποθετήθηκε στην επιτροπή δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης και πάλι με απόφαση Αυγενάκη. Κουτόχορτο αλλού υφυπουργέ της καρδιάς μας, στους καταναλωτές σανού που αφθονούν στις τάξεις των ψηφοφόρων σας αλλά και στους οπαδούς της ομάδας του αφεντικού σας.

Για τολμήστε κύριοι να κάνετε πράξη την εισήγηση – έκτρωμα αυτής της στημένης επιτροπής και μετά ελάτε να μετρήσουμε τα τετραγωνικά χιλιόμετρα που θα καταλαμβάνει η νέα χώρα που θα έχετε δημιουργήσει εν μια νυκτί.

Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται στις 19:30 με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ενώ στις 17:00 υπάρχει ο αγώνας – τελικός για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. στο Παλατάκι. Μεταξύ των δύο αγώνων γύρω στις 18:30 θα γίνει η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για το 2020. Ευνόητο είναι ότι όλος ο ασπρόμαυρος λαός της πόλης μας και όχι μόνο είναι καλεσμένος σε αυτήν την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στα γραφεία μας στην πλατεία 1866.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας