μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Έσπασε και το μπλόκο της Λαμίας ο νταμπλούχος Π.Α.Ο.Κ. - Λαμία – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 24-01-2020, 01:12]

Βγάζοντας το μέταλλο του αήττητου νταμπλούχου ο Π.Α.Ο.Κ. , χωρίς να θέλξει με την απόδοση του, έσπασε το μπλόκο που προσπάθησε να του στήσει η γηπεδούχος Λαμία που 10 μέρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο είχε παίξει για την χαρά του ποδοσφαίρου με τον γαύρο δείχνοντας πλέον έμπρακτα τις προθέσεις της.

Στα του αγώνα, ο οποίος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε να δημιουργεί ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα, στο 10′ ο Βιεϊρίνια απείλησε με κοντινό σουτ αλλά μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος ενώ στο 14′ δυνατό σουτ του Μάτος έφυγε λίγο άουτ. Στο 15′ ο Γιαννούλης έβγαλε σέντρα στον Άκπομ που βρέθηκε εξ επαφής με τον τερματοφύλακα, αλλά ο Άγγλος φορ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε τελικά στο 33′ όταν ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε επικίνδυνα φάουλ από δεξιά με σέντρα και ο Μάτος με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 το οποίο παρέμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ανέβασε ρυθμό και προτίμησε να κλειδώσει το ματς στο 0-1. Δημιούργησε κάποιες φάσεις με σουτ των Μίσιτς, Εσίτι και Μαουρίσιο το τρίλεπτο 64’ - 66′ τα οποία είτε δε βρήκαν στόχο είτε αποκρούστηκαν, είδε τον Σφιντέρσκι να απειλεί με σουτ που αποκρούστηκε από τον Θεοδωρόπουλο στο 75’ και τελικά χωρίς να κινδυνεύσει πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μια ακόμη εμετική μετάδοση της Δημόσιας ΕΡΤ, η οποία ανερυθρίαστα και προφανώς με δόλο μετέφερε ψευδώς ρεπορτάζ ότι το γκολ του Π.Α.Ο.Κ. δεν ελέγχθηκε από το VAR (γεγονός που διαψεύστηκε επισήμως από την ΚΕΔ) ενώ την σκυτάλη πήρε το πιο τοξικό σωματείο του πλανήτη το οποίο εξαπέλυσε το γνωστό του πια ρατσιστικό παραλήρημα. Αναμένουμε από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τα αρμόδια Διεθνή όργανα μιας και από την Πολιτεία δεν αναμένουμε ουδεμία αυτεπάγγελτη ενέργεια ενάντια στο αγαπημένο της σωματείο του οποίο ηγείται άλλωστε ο χορηγός του κυβερνώντος κόμματος.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας, η οποία προσπαθεί να μείνει μακριά από την τοξικότητα των δεκάδων ΜΜΕ του Μπερλουσκόνι της κακιάς ώρας, ο Βόλος τη Δευτέρα στις 18:00 στην Τούμπα η οποία πρέπει να είναι κατάμεστη.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας