μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Κοιμήθηκε ο Θεός και κάποιοι ακόμα και χάθηκε το αήττητο μετά από 51 αγώνες από το παράρτημα του γαύρου – ΟΣΦΠ Οσίας Ξένης – Π.Α.Ο.Κ. 4 – 2
[συντάχθηκε από George στις 05-01-2020, 01:31]

Κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό και τελικά συνέβη σήμερα. Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. έχασε μετά από 51 σερί ματς πρωταθλήματος στα οποία ήταν αήττητος και 22 ημερολογιακούς μήνες. Θύτης της ήττας το παράρτημα του γαύρου στην πόλη, ο ΟΣΦΠ Οσίας Ξένης. Ο τρόπος; Τον λες και μεταφυσικό. Τέσσερα σουτ στην εστία από την κατώτερη ακόμα και σήμερα ομάδα, τέσσερα γκολ και ο Π.Α.Ο.Κ. παρότι ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες έχασε με 4-2.

Στα του αγώνα, το ματς ξεκίνησε νευρικά με τον Π.Α.Ο.Κ. να έχει από την αρχή την κατοχή της μπάλας και στο 10′ να ανοίγει το σκορ όταν ο Πέλκας σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κουέστα απέκρουσε ασθενώς και ο Σφιντέρσκι στο ριμπάουντ έγραψε το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα το διπλό θα μπορούσε να είχε κλειδώσει όταν ο Λημνιός βρήκε τον Μίσιτς σε θέση βολής αλλά ο Κροάτης έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Ρούλη. Στο 17′ σε αντεπίθεση, στην οποία βρήκε αδικαιολόγητα χώρο ο αντίπαλος με το σκορ στο 0-1, η μπάλα κατέληξε στον Λάρσον που ξεπέρασε τον Μάτος και με σουτ έκανε το 1-1 νικώντας τον Ζίβκοβιτς στην κλειστή του γωνία. Ο Δικέφαλος απάντησε με τεράστια ευκαιρία στο 21′ όταν ο Κουέστα απέκρουσε ενστικτωδώς δυνατό πλασέ του Σφιντέρσκι από θέση τετ α τετ εντός περιοχής. Στο 37′ δυνατό συρτό σουτ του Λημνιού έφυγε λίγο άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα το ερπετό ήταν εύστοχο και στη δεύτερή του τελική στο ματς καθώς ο Βέλεθ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κόρχουτ σημείωσε το 2-1, το οποίο αποτέλεσε και σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47′, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ρόουζ εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Ζίβκοβιτς, ο οποίος επί της ουσίας δεν πήδηξε και με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 66′ ο Σφιντέρσκι νικήθηκε από τον Κουέστα εξ επαφής και κόντρα στην ροή του αγώνα και πάλι, στην τέταρτη τελική των γηπεδούχων στο 71′, ο Σάσα εκμεταλλεύτηκε το νέο κακό αμυντικό transition και το κενό στα αριστερά της άμυνας της ομάδας μας και με σουτ έκανε το 4-1 για το λήκι. Στο 77’ ο Μάτος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από φάση διαρκείας και με σουτ έκανε το 4-2, το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Συνεχίζουμε κάνοντας την αυτοκριτική μας γιατί σίγουρα υπάρχουν λάθη που έχουν γίνει από τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και πρέπει να εντοπιστούν και να διορθωθούν ενώ πάντα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων ότι η επανάληψη του νταμπλ απαιτεί εξοπλισμό και ψυχολογία πολέμου και επ ουδενί χαλαρότητα.

Ακολουθεί την Τρίτη στις 21:30 το ματς κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, εμείς θα είμαστε εκεί.

Τέλος, δεν ξεχνάμε ότι αύριο στις 17:45 στο Παλατάκι λαμβάνει χώρα ο πρώτος από τους 13 τελικούς που απομένουν απέναντι στον φαποκράτορα της καρδιάς μας. Θα είμαστε και εκεί μαζί με 8.000 τρελαμένους συνοπαδούς μας για να κάνουμε το αυτονόητο σε ένα πρωτάθλημα που άρχισαν οι ομορφιές με ομάδες να αλλάζουν πλήρως το ρόστερ τους και με την ομάδα που διαφημίζεται ως κόσμημα και πριν 2 εβδομάδες έβγαλε τα εσώψυχα της στο Παλατάκι να χάνει σήμερα εντός έδρας με κατεβασμένα τα χέρια από την 12η στην βαθμολογία αντίπαλο της.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας