μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Το τέλος του 2019 δεν θα μπορούσε να βρει τον αήττητο νταμπλούχο Π.Α.Ο.Κ. πουθενά αλλού πέραν της μοναχικής κορυφής του βαθμολογικού πίνακα – Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 5 – 1 στην σχεδόν κατάμεστη και γιορτ
[συντάχθηκε από George στις 24-12-2019, 01:05]

Το 2019 μας αποχαιρετά σιγά σιγά με τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. να είναι: νταμπλούχος της σεζόν 2018-19, αήττητος καθ όλη τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους στο πρωτάθλημα, μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας σεζόν, αήττητος επί 51 ματς και επειδή όλα τα έχει ποιήσει εν σοφία και αρμονία νικητή στο τελευταίο ματς της χρονιάς με 5 – 1 επί του Ατρομήτου στην σχεδόν κατάμεστη και γιορτινή Τούμπα.

Με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν ως τώρα, καθώς το παιχνίδι του χαρακτηρίστηκε από υψηλή ένταση στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου, ο Π.Α.Ο.Κ. έπιασε από τον λαιμό τον Ατρόμητο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13′ όταν ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε παράξενα φάλτσα και αφού κόντραρε όσο χρειαζόταν σε αντίπαλο κατέληξε στη γωνιά του Μέγιερι με το 1-0 να είναι γεγονός. Ο Δικέφαλος όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 21′ ο Λημνιός αστόχησε από κοντά μετά από σέντρα του Γιαννούλη ενώ στο 31′ ο Μαουρίσιο νικήθηκε από τον Μέγιερι σε κοντινή κεφαλιά. Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Μίσιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σφιντέρσκι με το σώμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ίνγκασον έκανε το 2-0.

Ο Ισλανδός και ο Π.Α.Ο.Κ. όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό το γκολ και ο Μίσιτς ξανασέρβιρε από εκτέλεση φάουλ και ο Ίνγκασον με κεφαλιά αυτή τη φορά έγραψε το 3-0 στο 41’ το οποίο αποτέλεσε και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου καλά για την ομάδα μας καθώς στο 52′ ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι μετά από επικίνδυνο τάκλιν του Ρισβάνη εντός περιοχής που τον βρήκε στον αστράγαλο. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο Πολωνός κατόπιν προτροπής του αρχηγού Βιερίνια, γεγονός που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αυτή η ομάδα είναι οικογένεια, ευστόχησε και έκανε το 4-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ουγκράι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση και μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Ζίβκοβιτς μείωσε σε 4-1. Στο 72′ και 73′ ο νεοεισελθών Λάμπρου παρά λίγο να βρει άμεσα δίχτυα αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η μπάλα απομακρύνθηκε κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή του τέρματος του Μέγιερι με το κερασάκι στην τούρτα της αποψινής γεμάτης εμφάνισης του αήττητου νταμπλούχου Π.Α.Ο.Κ. να έρχεται το 83′ όταν ο επίσης νεοεισελθών Ροντρίγκο σέντραρε άψογα και ο Μίσιτς με κεφαλιά ακριβείας σημείωσε το 5-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Την ίδια αγωνιστική που ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο σε ένα γεμάτο γήπεδο και μέσω πρωτοβουλιών Ευρωπαϊκού επιπέδου χάριζε χαμόγελα και βοήθεια σε μικρά παιδιά η πιο τοξική ομάδα του πλανήτη εξέδιδε περιττωματικές ανακοινώσεις, επιθετόταν σε σπίτια διαιτητών και κατέφευγε στα Δικαστήρια για τα μάτια του κόσμου αναγκάζοντας τους διαιτητές να προβούν σε επ αόριστον αποχή που φυσικά είναι προς το συμφέρον της. Υπό νορμάλ συνθήκες το επόμενο ματς θα ήταν στις 4/1 στις 19:30 στην σκουληκοφωλιά όμως τώρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το που και το πότε θα ξαναδούμε την μαστούρα μας την πιο μεγάλη.

Σε αυτό το σημείο, καθώς άλλη μια χρονιά ολοκληρώνεται, αφού ευχηθούμε σε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό υγεία να ζητήσουμε το 2020 να μας φέρει ανάλογες χαρές με αυτές που βιώσαμε το 2019 ποδοσφαιρικά και ταυτόχρονα να σημάνει την ανάσταση του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. Καλές γιορτές στον καθένα ξεχωριστά παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα...

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας