μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Κέρδισε στο ρελαντί τον Παναιτωλικό, κέρδισε και παίκτες – Παναιτωλικός – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 3 – Σε οριακή κατάσταση ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. μετά τη νέα ήττα στο Λαύριο με 92 – 88 – Κλασσική επίδειξη κομπλεξ
[συντάχθηκε από George στις 16-12-2019, 02:58]

Ο νταμπλούχος Π.Α.Ο.Κ. πέρασε άνετα από το Αγρίνιο χωρίς να ανεβάσει στροφές στην απόδοση του με 3 – 0, διεύρυνε το αήττητο σερί του στους 49 αγώνες και κέρδισε και παίκτες εκτός από τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στα του αγώνα τώρα, ο Παναιτωλικός πίεσε ψηλά την ομάδα μας και αυτό αρχικά της δημιούργησε κάποια προβλήματα με τον Δικέφαλο όμως να βρίσκει την λύση μόλις στο 7’ όταν ο Λημνιός άλλαξε ωραία το παιχνίδι από δεξιά στα αριστερά από όπου ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο Πέλκας με πλασέ, μετά από ασταθή απόκρουση του Κνετ έγραψε το 0-1.

Στη συνέχεια, Λημνιός και Πέλκας συνδυάστηκαν και στο 15′ με το σουτ του τελευταίου να σταματάει στον Κνετ. Στο 31′ ήταν η σειρά του Μαουρίσιο να απειλήσει με σουτ που απέκρουσε ο Κνετ, ενώ ακολούθησε ένα δεκάλεπτο όπου ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη της ομάδας μας χωρίς όμως να δημιουργεί κινδύνους για την εστία του Ζίβκοβιτς. Στα τέλη του ημιχρόνου ο Δικέφαλος ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε πρώτα με σουτ του Βιερίνια που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κνετ στο 45’ από το οποίο κόρνερ παραλίγο να σημειωθεί το γκολ της σεζόν όταν ο Βιερίνια έβγαλε την μπάλα προς τα έξω και ο Πέλκας έπιασε το απευθείας βολέ το οποίο εξουδετερώθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με το 0-1 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Πέλκας σκόραρε στην αντεπίθεση με ωραίο πλασέ αλλά υποδείχθηκε σωστά (οριακά) σε θέση οφσάιντ. Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 66′ όταν ο Άκπομ βγήκε στα πλάγια και με συρτή παράλληλη σέντρα από αριστερά τροφοδότησε τον Λημνιό, ο οποίος από κοντά έκανε εύκολα το 0-2. Στο 69′ ήταν η σειρά του Άγγλου φορ να σκοράρει εκμεταλλευόμενος την εκπληκτική κάθετη πάσα του Μίσιτς και με υποδειγματικό πλασέ να σημειώνει το 0-3 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αγώνα παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν στη συνέχεια του αγώνα με Μίσιτς και Άκπομ σε μια φάση στην οποία ο δεύτερος βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφ σαϊντ ενώ καλυπτόταν για τουλάχιστον τρία μέτρα.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:30 το εκτός έδρας ματς στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. μια μέρα νωρίτερα υποτίθεται ότι πήγαινε να παίξει έναν τελικό στο Λαύριο όμως από ότι φάνηκε κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν πέρασε στο αγωνιστικό τμήμα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και από την τοπική ομάδα με 92-88 και να βρίσκεται σε απολύτως οριακή κατάσταση με 3 νίκες σε 11 αγώνες. Τραγική άμυνα και πάλι από την ομάδα μας η οποία επέτρεψε σε μια ομάδα που σούταρε ως και χθες με 25% στο τρίποντο να σουτάρει με 50 %, 12 χαμένες βολές, χαμένα ριμπάουντ, κακή προετοιμασία του ματς (πως αλλιώς να εξηγηθούν οι 92 πόντοι παθητικό), μυθική αστοχία στα τρίποντα ευστοχώντας για πρώτη φορά σε σουτ τριών πόντων μετά από 13 άστοχες προσπάθειες στο 30’ και η κλασική ασέβεια από τη διαιτησία που έδωσε στους γηπεδούχους 42 (!!!) βολές έναντι 28 δικών μας οδήγησαν σε άλλη μια εκτός έδρας ήττα. Διασώθηκαν μόνο οι Ουίγκινς με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Νόουλς με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ (με μελανό σημείο τις 3/8 βολές) και ο Σμιθ ο οποίος τελικά πέτυχε 24 πόντους όμως ξύπνησε αρκετά αργά.

Ακολουθεί την Τρίτη ο αγώνας με την Ουγγρική Φάλκο στο Παλατάκι με σκοπό να φτιάξει η ψυχολογία της ομάδας με την επιστροφή στις νίκες πριν έναν ακόμα τελικό στο Παλατάκι που πρέπει να γεμίσει το Σάββατο στις 17:45 με αντίπαλο τον Προμηθέα καθώς πλέον η έδρα μας πρέπει να αποδειχθεί απόρθητη για να σωθεί η παρτίδα.

Η κλασσική ετήσια επίδειξη κομπλεξισμού των γριών στο βόλλεϋ έλαβε χώρα και φέτος στη Μίκρα με αντίπαλο την ομάδα μας με αποτέλεσμα το ματς να διακόπτεται με τον Π.Α.Ο.Κ. να προηγείται με 1-2 (22-25, 25-22, 25-27) . Στα ευχάριστα της ημέρας το γεγονός ότι ο Π.Α.Ο.Κ. από σήμερα είναι μόνος του πρώτος στη βαθμολογία, στα πολύ δυσάρεστα ο (μάλλον) πολύ σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού Γιάννη Τακουρίδη στον οποίο ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση και επανάκαμψη του στα ταραφλεξ για να σηκώσει κούπες. Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:00 το σφράγισμα της Ευρωπαϊκής πρόκρισης με αντίπαλο την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ στο Παλατάκι στην ρεβάνς της νίκης μας με 3-1 στην Ουκρανία. Με νίκη συνέχισαν και τα κορίτσια μας του βόλλεϋ τα οποία επικράτησαν στον Πειραιά του Πορφύρα με 3-1 (25-12,15-25,25-21,25-16) δυσκολευόμενα μόνο για ένα σετ.

Νίκες και στο χάντμπολ τόσο για το αντρικό όσο και για το γυναικείο τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες επιβλήθηκαν του Φαίακα Κέρκυρας στη Νεάπολη με 30-26 ενώ οι γυναίκες διέλυσαν εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 35-12.

Τέλος, άλλη μια παράσταση έδωσαν οι μόνιμες πρωταθλήτριες μας του ποδοσφαίρου φιλοδωρώντας με 7 γκολ (7-0) τον μέχρι χθες δεύτερο Ατρόμητο στη Ν. Μεσήμβρια ενώ μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχαν και τα κορίτσια μας του μπάσκετ φεύγοντας με το διπλό με σκορ 83-66 από την έδρα του ΚΑΟ Μελισσίων.

Υ.Γ.: Άκρως διασκεδαστικοί οι κλόουν που μας ζάλισαν τα @@ το τελευταίο διάστημα περί παραρτημάτων. Μεσοβδόμαδα ένας ορτοντοξμπράδερ μπήκε στο γήπεδο στο 82’ με σαφή εντολή να κάνει πέναλτι και το έπραξε στο 86’ γιατί είχε ξεκάθαρα πρόγραμμα ενώ και σήμερα το περίφημο Κολοκοτρωνίτσι έπαιξε για την ιστορία του και την φήμη του δεχόμενο 2 γκολ στο 9’ και μένοντας με 10 παίκτες από το 13’. Μπόνους στο γέλιο που προσφέρουν το μόνιμο πια ξεκαρδιστικό διάγγελμα του πουστόγερου – swinger ο οποίος πλέον μπορεί να αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι είναι πιο γραφικός και από την Σαντορίνη με τις ευλογίες της Αθλητικής Δικαιοσύνης (γελάμε και εδώ).

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας