μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκησε Ξάνθη,τοξικότητα, δοκάρια και Φωτιά – Π.Α.Ο.Κ. - Ξάνθη 2 – 0 – Έπεσε μαχόμενος ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 67-71
[συντάχθηκε από George στις 08-12-2019, 02:52]

Ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος έχει την ατυχία να έχει ως αντίπαλο του την πιο τοξική ομάδα στον πλανήτη η οποία και φόρτισε πρωτόγνωρα το αποψινό ματς, κυριάρχησε στην Τούμπα απέναντι στην Ξάνθη και αφού του ακυρώθηκαν τρία γκολ, δεν του δόθηκε ένα πέναλτι, σημάδεψε τέσσερις φορές το δοκάρι, κατάφερε να σκοράρει στο 80ο λεπτό και να κερδίσει τελικά με 2-0 αντί για 6-0.

Στα του αγώνα ο Π.Α.Ο.Κ. κυριάρχησε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και αφού αρχικά ο Σφιντέρσκι αστόχησε από καλή θέση στο 19′ ο Πέλκας με ωραίο σουτ είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι, στο 20′ ο Βιεϊρίνια με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ και στο 25′ και πάλι ο Πέλκας είδε το σουτ του να πηγαίνει δοκάρι και άουτ. Στο 37′ ο Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 45′ ο Φωτιάς αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι του Κοβάσεβιτς εντός περιοχής παρά το γεγονός ότι έκανε χρήση VAR με αποτέλεσμα παραδόξως οι δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέο ακυρωμένο γκολ για την ομάδα μας. Πιο συγκεκριμένα, στο 51′ μετά από σουτ του Μάτος ο Σφιντέρσκι πέτυχε το γκολ παίρνοντας το ριμπάουντ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR σε μια απολύτως οριακή φάση. Στο 59′ μετά από ασύλληπτη μπαλιά του Μίσιτς ο Γιαννούλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αμπάντ αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης όπως και ο Πέλκας στο 63’ σε νέο ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 75’ ο Άκπομ πέτυχε το 3ο γκολ που ακυρώθηκε σήμερα καθώς ο Μάτος που τον τροφοδότησε ήταν αυτός που υποδείχθηκε ορθώς σε αντικανονική θέση. Στο 77′ ήρθε και το τέταρτο δοκάρι του Δικεφάλου όταν μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ ο Κρέσπο με όμορφη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η λύτρωση για τον καταιγιστικό Π.Α.Ο.Κ. ήρθε στο 80′ όταν ο Λημνιός τροφοδότησε τον Ελ Καντουρί, ο οποίος γύρισε όμορφα τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει, τον Άμπαντ να βρίσκει και πάλι τον τρόπο να απαντήσει όμως ο Ολλανδός στην επαναφορά της μπάλας ουσιαστικά μπήκε με αυτήν στα δίχτυα για να γράψει το 1-0 για την ομάδα μας.

Ο δείκτης του σκορ έκλεισε στο 88’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ ο Κρέσπο δεν λάθεψε και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 που έμελε να είναι το τελικό σκορ του αποψινού αγώνα που σηματοδότησε το 48ο συνεχόμενο ματς στο οποίο ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. έμεινε αήττητος ή αλλιώς, επειδή αρκετά ΠΟΚεμον ζορίζονται πλέον να κρατάνε λογαριασμό, ο Δικέφαλος πλέον είναι αήττητος επί τρεις ολόκληρους γύρους δύο διαφορετικών πρωταθλημάτων.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 19:30 η εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στο Παλατάκι, ο προερχόμενος από το σπουδαίο διπλό στη Βόννη μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ., πάλεψε με νύχια και με δόντια κόντρα στην πληρέστερη ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 71-67. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλλουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον χαμηλό ρυθμό που ήθελαν έναντι του γρήγορου τέμπο που επιθυμούσε ο Π.Α.Ο.Κ. και με τον Σαντ Ρος να κλειδώνει τον Άνταμς και την παραδοσιακή εύνοια της διαιτησίας σε κρίσιμες φάσεις που τη χρειάστηκαν πήραν τη νίκη. Κορυφαίοι για την ομάδα μας ο Λιούις με 24 πόντους ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νόουλς με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι κατανοούμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ όμως πρέπει να βρεθεί κάποια λύση ώστε να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας με την αλλαγή του ενός ξένου που πλέον είναι εμφανές ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από τους υπόλοιπους καθώς οι ανταγωνιστές ολοένα και δυναμώνουν.

Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας ματς αρχικά την Τρίτη με την Μπεσίκτας στις 19:00 στην Κωνσταντινούπολη και κυρίως αυτό με το Λαύριο το Σάββατο στις 17:45.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στο τρίτο τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. που αγωνιζόταν σήμερα, τα κορίτσια μας του βόλλεϋ τα οποία έφυγαν με ένα άνετο διπλό από την έδρα του Μαρκόπουλου επικρατώντας με 3-0 (25-22,25-14,25-20).

Υ.Γ.: Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το λέμε και να το γράφουμε. Γαμημένα ΠΟΚεμον, (ειδικότερα κόκκινα αυτή την εποχή), δεν ήμασταν, δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ σαν κι εσάς. Για τα περί παραρτημάτων είναι λογικό να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια αφού αυτό το σύστημα το γνωρίζετε άψογα και το έχετε τελειοποιήσει με εμπειρία 20 και πλέον χρόνων. Ο Π.Α.Ο.Κ., κατόπιν των πουστιών που του κάνατε μέσω της ΕΡΤ και του συνδρομητικού καναλιού που πλέον πέρασε στον έλεγχο του χοντρού και είναι ο βασικός χρηματοδότης 8 ΠΑΕ ελέγχοντας τες στην ουσία, έστησε το δικό του κανάλι το οποίο λοιδορήθηκε από τους γνωστούς χοντρούς, τον πουστόγερο και τα γιουσουφάκια τους. Σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ. ακυρώθηκαν 2 γκολ και δεν δόθηκε ένα πέναλτι με χρήση του VAR στο οποίο παρουσιάστηκαν οι φάσεις ξεκάθαρα και από κάθε οπτική γωνία σε αντίθεση με το VAR του ελεγχόμενου συνδρομητικού καναλιού που στο τηγάνι χάνει τις φάσεις ή τις δείχνει μόνο από την κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην στρατόσφαιρα. Εν ολίγοις, βρωμιάρηδες τον Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τον ξαναπιάσετε στο βρωμόστομα σας παρά μόνο για να ασκήσετε το αγαπημένο σας χόμπυ αυτό της προπαγάνδας και της ακατάσχετης λασπολογίας.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας