μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Όρθιος απέναντι στην οργανωμένη αλητεία, 47 ματς αήττητος και συνεχίζει – Gayρος – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 1 – Γκέλα ολκής και δώρο στον Πανιώνιο από τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. 97-87
[συντάχθηκε από George στις 02-12-2019, 03:05]

Ο αήττητος νταμπλούχος Π.Α.Ο.Κ. έμεινε αλώβητος και στο τηγάνι, στο οποίο κάποιοι έχοντας το know how προσπάθησαν να στήσουν νέα Ριζούπολη υπό την ανοχή της Πολιτείας, η οποία μόλις προχθές τους φιλοξένησε στο αρμόδιο Υπουργείο και της Αστυνομίας. Μετά τον προπηλακισμό των παικτών και των παραγόντων του Π.Α.Ο.Κ. (εξυπακούεται ότι αν είχε γίνει κάτι τέτοιο με αντίθετους πρωταγωνιστές οι λιμανίσιοι θα είχαν φύγει από το γήπεδο και θα έπαιρναν το ματς στα Δικαστήρια κατά την προσφιλή τους τακτική και συνήθεια)διεξήχθη και ένας αγώνας στον οποίο ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 1-0 όμως πάνω που το ματς θα έσβηνε 1 πέναλτι – άγγιγμα ξαναέβαλε την Κρατική ομάδα στον αγώνα ο οποίος τελικά έληξε με 1 – 1.

Στα του αγώνα μετά από ένα ισορροπημένο 20λεπτο χωρίς φάσεις ο Π.Α.Ο.Κ. βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και έφτανε με μεγαλύτερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα στο 29′ να προηγηθεί από μια στημένη φάση όταν ο Μίσιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Ίνγκασον μετά από διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1 το οποίο αποτέλεσε και σκορ ημιχρόνου καθώς στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσε στην αντεπίθεση να τροφοδοτήσει είτε τον Σφιντέρσκι είτε τον Καντουρί βγάζοντας τους σε θέση βολής.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ΟΣΦΠ να είναι πιεστικός χωρίς να δημιουργεί και πάλι επικίνδυνες φάσεις και στο 60’ σε μια αντεπίθεση ο Π.Α.Ο.Κ. να απειλεί και πάλι με το σουτ του Μίσιτς να φεύγει άουτ παρά την προσπάθεια του Σφιντέρσκι να συμμετάσχει στη φάση. Πάνω που έδειχνε η επιθετικότητα του Gayρου να εξανεμίζεται ένα τυφλό τάκλιν του Γιαννούλη, το οποίο βρήκε ανεπαίσθητα τον Ποντένσε ο οποίος θυμήθηκε την τέχνη του Αλεξανδρή και βούτηξε 2 βήματα μετά, οδήγησε τον Ισπανό ρέφερι, τον οποίο είχαν φροντίσει να επισκεφτούν στο ημίχρονο ο ευτραφής κύριος στον οποίο έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και η προσωποποίηση του Αλτσχαϊμερ, να δείξει το σημείο του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο Βαλμπουενά. Στη συνέχεια και με ανεβασμένη την ψυχολογία οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Σουντανί που κατέληξε ελάχιστα άουτ και με προβολή του Ελ Αραμπί μετά από κόρνερ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ζίβκοβιτς στο 81’. Η ομάδα μας αν ήταν πιο ψύχραιμη και προσεκτική θα μπορούσε να βγάλει πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις καθώς τα κενά που άφηνε ο ΟΣΦΠ ήταν μεγάλα αλλά η μόνη φορά που το κατάφερε ήταν στο 85’ με τον Πέλκα να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Σα αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να αποκρουστεί ενώ στο 87′ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε καλό σουτ του Γκερέρο στην τελευταία καλή φάση του ματς που έληξε με 1 – 1.

Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 18:00 ο αγώνας απέναντι στην Ξάνθη στην Τούμπα.

Στο αγαπημένο μας μπασκετάκι τώρα το Σάββατο είχαμε έναν αγώνα – τελικό απέναντι στον Πανιώνιο στο Π. Φάληρο, τη μόνη εβδομάδα που δεν υπήρχε Ευρωπαϊκό ματς, απέναντι σε μια ομάδα με ελάχιστο rotation από την οποία μάλιστα έλειπε ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της και καταφέραμε να δεχτούμε 97 πόντους από 6 ξένους παίκτες εκ των οποίων μάλιστα κάποιοι είναι και μετριοτάτου επιπέδου.
Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς ότι μπήκαμε στην τελευταία περίοδο προηγούμενοι με 6 πόντους και φάγαμε 35 πόντους σε 10 λεπτά η ήττα και ο τρόπος που αυτή ήρθε με 97-87 μπορεί να χαρακτηριστεί εξοργιστικός καθώς μας βάζει και σε περιπέτειες.

Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τη Βόννη το βράδυ της Τετάρτης στις 21:00 και το σπουδαίας σημασίας εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο Παλατάκι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:30.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Κυπελλούχος στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος στο ντεμπούτο του Ολλανδού διαγώνιου Βαν Νταϊκ επικράτησε με 3-1 (25-23, 18-25, 25-18, 25-22) του Φοίνικα στη Σύρο και με αυτή του νίκη εδραιώνεται στη 2η θέση της βαθμολογίας ενώ ταυτόχρονα κερδίζει και χρόνο ώστε να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα μετά τις παλινωδίες με τους Κουβανούς. Ακολουθεί την Πέμπτη στις 18:00 ο επαναληπτικός ημιτελικός του Λιγκ Καπ με τον γαύρο στο Παλατάκι.

Νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου για το αντρικό χάντμπολ του Π.Α.Ο.Κ. το οποίο επικράτησε με 35-28 του Αθηναϊκού στον Βύρωνα ενώ οδυνηρή ήττα υπέστη το πόλο της ομάδας μας στα τελευταία δευτερόλεπτα του εντός έδρας αγώνα μα τον Πανιώνιο με σκορ 8-7.

Με νέα μεγάλη νίκη συνέχισαν οι μόνιμες πρωταθλήτριες μας του ποδοσφαίρου οι οποίες συνέτριψαν με 8-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ενώ τα κορίτσια μας του μπάσκετ ηττήθηκαν στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ με 75-64.

Υ.Γ.: Στο υπερσύγχρονο γήπεδο που δεν λειτουργούσαν οι κάμερες όταν δέρνονταν οι παίκτες του Πλατανιά, που δεν λειτουργούσαν οι κάμερες του VAR όταν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του Μπαράλες σήμερα δεν λειτουργούσε όλως τυχαίως ούτε η πόρτα από την οποία η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. θα έμπαινε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα διαπιστευμένοι υπάλληλοι των γηπεδούχων να τραμπουκίσουν την αποστολή μας. Είτε τιμωρήστε επιτέλους αυτή την ομάδα – έκτρωμα, είτε γκρεμίστε αυτό το γήπεδο στο οποίο τίποτα δεν λειτουργεί είτε την επόμενη φορά που θα έρθουν Τούμπα χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες κατεβάστε τους στην Λαμπράκη ώστε να μπούνε από εκεί πεζοί στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας