μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Σπουδαία νίκη με αύρα πρωταθλητή – ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1 – Ντροπιαστικός αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ – Νίκες στα υπόλοιπα αθλήματα
[συντάχθηκε από George στις 10-11-2019, 01:33]

Επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις ο νταμπλούχος Π.Α.Ο.Κ. άλωσε το Γεντί Κουλέ με το φτωχό σε σχέση με την απόδοση του 1-0 παρουσία 400 και πλέον οπαδών του παρά την κάκιστη διαιτησία Τζήλου, ο οποίος προφανώς επηρεασμένος ακόμη από την δολοφονική εναντίον του επίθεση από την Εγκληματική οργάνωση αρνήθηκε πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα και πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες και Οι πρώτες φάσεις ήρθαν με σουτ των Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι για την ομάδα μας για να απαντήσει ο ΟΦΗ με τελικές από Ναμπί και Φιγκεϊρένσε που εξουδετέρωσε ο Ζίβκοβιτς. Από το 20’ και μετά όμως ο Π.Α.Ο.Κ. άρχισε να κυριαρχεί και στο 22’ ο Μίσιτς έβγαλε μια κάθετη πάσα παγκόσμιας κλάσης στον Λημνιό ο οποίος όμως στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Σωτηρίου. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε την ομάδα του και στο 26′ αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί κοντά στο “Γ” της εστίας του. Η τριλογία των φανταστικών επεμβάσεων του Σωτηρίου για το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 36ο λεπτό όταν είχε απάντηση και στο αριστοτεχνικό πλασέ του Μπίσεσβαρ με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ακόμα πιο κυριαρχικός και πειστικός και στο 56’ μετά από μια φάση ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου και αφού αλλάχτηκαν 11 πάσες ο Λημνιός έστρωσε στον Μίσιτς ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε μια σουτάρα και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας του ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε στο γκολ και συνέχισε να επιτίθεται όμως στο 64’ το σουτ του Λημνιού πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νέϊρα γρονθοκοπεί εκτός φάσης τον Σφιντέρσκι και ο Τζήλος πάει στο VAR όπου προφανώς του δείχνουν τον ξυλοδαρμό του από την γνωστή εγκληματική οργάνωση και αντί να αποβάλλει τον Νέϊρα τον χαϊδεύει δείχνοντας του την κίτρινη κάρτα. Στο 77' νέα μαγική πάσα του Μίσιτς στον Ελ Καντουρί αυτή τη φορά ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ και πάλι από τον Σωτηρίουη η ραψωδία και ο σεληνιασμός του οποίου έλαβε τέλος στο 80' όταν και φώναξε "παρών" στο σουτ του Μπίσεσβαρ, κρατώντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο ΟΦΗ χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση στην άμυνα του Π.Α.Ο.Κ.

Ακολουθεί μετά τη διακοπή, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 18:00 ο αγώνας της Τούμπας με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Ντροπιαστικός αποκλεισμός - πισωγύρισμα στο Κύπελλο για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος κατάφερε να αποκλειστεί με κάτω τα χέρια από κάποιο Διαγόρα Δρυοπιδέων γνωρίζοντας την ήττα με 81-66 στην Αθήνα από τις ίδιες γεροντάρες οι οποίες πλέον φλερτάρουν με τα 40 έτη ηλικίας λίγα μόλις χρόνια μετά από τον αντίστοιχο ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Φάρο Κερατσινίου. Ας ελπίσουμε ότι από αυτή την ήττα που πόνεσε, σε ένα ματς που δε διασώθηκε κανείς και που αντιμετωπίστηκε εντελώς λάθος από όλους, να προκύψουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να οδηγήσουν στη βελτίωση της ομάδας. Ακολουθεί την Τρίτη στις 19:00 ο αγώνας απέναντι στη Μπρίντιζι για το μπασκετικό Champions League.

Χωρίς να έχει λυθεί για δεύτερη συνεχή αγωνιστική το θέμα που προέκυψε ξαφνικά με τους Κουβανούς ο ελλιπής Κυπελλούχος στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. δυσκολεύτηκε μόνο για ένα σετ και πέρασε νικηφόρα από το Βραχάτι επικρατώντας με 3-1 (25-15, 22-25, 25-20, 25-20) του τοπικού Παμβοχαϊκού. Ελπίζουμε εντός της εβδομάδας να δοθεί από το ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. ένα τέλος στο κακόγουστο αυτό αστείο που λαμβάνει χώρα με τους Κουβανούς ώστε η ομάδα μας να παραταχθεί πλήρης το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Παλατάκι.

Νίκη τόσο για το αντρικό χάνμπολ που πέρασε από τη Βέροια με νίκη επί του τοπικού Φίλιππου με 31 – 28 όσο και για το πόλο το οποίο επικράτησε με 10-9 του Π. Φαλήρου στο Ποσειδώνιου ενώ στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε και το γυναικείο μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. αφού άλωσε τη Λευκάδα νικώντας με 68-66 την τοπική Νίκη.

Τέλος και για να μη ξεχνιόμαστε, όποια δυσκολία και αν μας βάλουν εμείς θα είμαστε εκεί σε κάθε γήπεδο σε όλη τη Γη για να βλέπουμε τον Π.Α.Ο.Κ. να γαμά και τον τρόμο να σκορπά και ποτέ να μην τα παρατά...


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας